Digital marknadsföring möter moderniserad utskrift

Använda medieöverskridande medel

Utskriften är inte död – tvärtom


Under de senaste åren har digital marknadsföring blivit allt mer dominerande, vilket har lämnat traditionella utskrifter på efterkälken. Det betyder dock inte att själva utskriften har försvunnit. Den utvecklades för att tryckerier skulle kunna hålla jämna steg med konkurrensen och situationen på marknaden. Vad var det då som hände?

Kommunikation och media är idag ofrånkomligt sammanflätade. I takt med att reklambyråer och marknadsföringsavdelningar har börjat leta efter nya sätt att nå en bredare publik, genom att vända sig till utskrift för att tillhandahålla nya tjänster bortom den traditionella rollen, har tryckerier insett behovet av förändring och fokuserat på att utöka sitt utbud av produkter och tjänster som är utformade för att bemöta de senaste marknadsföringstrenderna.


Det här har skapat en ”perfekt storm” där digital marknadsföring har mött moderniserad utskrift och tillsammans har de två skapat en baslinje för att omvandla företag och uppnå mål som en gång i tiden betraktades som ouppnåeliga.


Det stora utbudet av tjänster som nu kan tillhandahållas med den senaste utskriftstekniken och den senaste marknadsföringen är häpnadsväckande. Frågan är dock hur tryckerier och marknadsförare ska arbeta tillsammans mot ett gemensamt mål och hur utskrift, webb, sociala nätverk, e-post och SMS kan kopplas samman.


Svaret är genom att använda medieöverskridande medel.

Medieöverskridande

Medieöverskridande

Konica Minolta erbjuder både prisvärda maskinvaru- och programvarulösningar för alla tryckerier.

Med hjälp av Konica Minolta kan du nu erbjuda nya tjänster med utbud och funktioner som kan tackla utmaningarna inom medieöverskridande marknadsföring. Med våra innovativa utskriftslösningar kan du hjälpa dina kunder att nå sin målgrupp med hjälp av den kommunikationsmetod de föredrar, oavsett om det är sociala medier, snabbmeddelanden, e-post eller traditionella utskrifter. 


Det som gör att lösningen fungerar så smidigt är det faktum att program driftsätts som SaaS. Det innebär att du inte behöver hantera serverrelaterade problem och enorma kostnader när du implementerar professionella utskriftslösningar.

Hardware
Konica Minoltas utskriftsmaskinvara

Vill du ha det allra bästa inom digital utskriftsproduktion? Du hittade det precis. Konica Minoltas maskinvara för produktionsutskrift och kontor är branschledande, med enheter som erbjuder revolutionerande färgbildkvalitet, ultrasnabba svartvita utskrifter, inbyggda efterbehandlingsalternativ av proffskvalitet som överensstämmer med dina komplexa jobbspecifikationer och mycket mer. Oavsett företagets storlek eller specialområde kan du med vår utskriftsmaskinvara bygga upp din utskriftsinfrastruktur, hantera digitalt innehåll, använda toppmoderna mätinstrument och utforska andra lösningar som är utformade för att förändra ditt arbetsflöde på ett genomgripande sätt.

Software
Konica Minoltas programvaruprodukter

Utforska de oräkneliga sätt som Konica Minoltas programvaruprodukter kan förbättra din verksamhet. Konica Minolta löser din verksamhets problem, matchar olika arbetssätt och erbjuder programvarulösningar som uppfyller behoven i din bransch. Genom att alltid prioritera dina behov uppfyller Konica Minolta programvarukraven även från de mest krävande globala organisationerna. Med hjälp av systemet kan du hålla nere kostnaderna för utskrift och kopiering, skapa avancerade säkerhetsåtgärder för att se till att känsliga dokument inte hamnar i obehöriga händer och mycket mer.

Tjänster
Alltid till din tjänst

Vår erfarna och kunniga specialistpersonal besvarar eventuella frågor och visar hur du använder produkten. Våra tjänster är till för dig, i ett supportsystem som är utformat för att du och ditt företag ska kunna dra full nytta av lösningarna. Vi erbjuder en rad olika tjänster, bland annat optimerade utskriftstjänster som kombinerar rådgivning, implementering av maskinvara och programvara, arbetsflödeshantering som sänker dina dokumentutgifter och smarta säkerhetstjänster för att skydda din verksamhet.

Digital marknadsföring möter moderniserad utskrift

Digital marknadsföring möter moderniserad utskrift

Viktiga funktioner

Med Konica Minoltas medieöverskridande lösningar kan du uppleva hur media, prepress, utskrift och digital blandning förenas perfekt för att ge dig fullständig kontroll över alla dina utskriftsprocesser. På så sätt kan du kombinera innehåll, design, visuell layout, färg och storlek för att skapa anpassade kampanjmeddelanden som gör din målgrupp till lojala kunder. 


Med våra produktionsverktyg för kvalitetsmarknadsföring kan du förbättra kundkommunikationen och bemöta deras behov därefter, med automatiserade svar som baseras på kundernas åtgärder, vilket gör sådana uppgifter mycket enklare. Nu kan du smidigt skapa, distribuera och rapportera allt kampanjinnehåll, bland annat direktreklam via e-post, nyhetsbrev, SMS och snabbmeddelanden, förstärkt verklighet, PURL:er, NFC-taggar och QR-koder – allt via en enda plattform. 


Med den centraliserade instrumentpanelen kan du hantera flera utskriftsprocesser och automatisera alla tidsödande och repetitiva manuella uppgifter.

Automatiskt utlösta e-postmeddelanden är utformade för att nå dina kunder vid rätt tidpunkt

Automatiskt utlösta e-postmeddelanden är utformade för att nå dina kunder vid rätt tidpunkt

Webbsidor som stöder din marknadsföringskampanj finns som värdar i systemet.

Webbsidor som stöder din marknadsföringskampanj finns som värdar i systemet

Datauppsättningar som samlas in från klick till värdbaserade landningssidor läggs omedelbart till i kundkontaktregistret i databasen

Datauppsättningar som samlas in från klick till värdbaserade landningssidor läggs omedelbart till i kundkontaktregistret i databasen

Textmeddelanden skickas till kunder, antingen som ett allmänt meddelande eller anpassat till mottagaren.

Textmeddelanden skickas till kunder, antingen som ett allmänt meddelande eller anpassat till mottagaren

Anpassade webbadresser och allmänna webbadresser genereras på begäran inom plattformen och integreras enkelt i en kampanj via e-post eller direktreklam.

Anpassade webbadresser och allmänna webbadresser genereras på begäran inom plattformen och integreras enkelt i en kampanj via e-post eller direktreklam

Forma Print för nya affärer!

Prokom är Konica Minoltas User Community där vi arrangerar events och branschträffar, du kan även hitta marknadsundersökningar, information och praktiska verktyg som hjälper dig att bli bättre informerad, mer produktiv och inte minst mer lönsam. På Prokom tror vi att det inte bara handlar om vad du gör, det handlar om vad du skapar för möjligheter.

Gå med i Prokom
prokom logo horizontal

Konica Minoltas affärsutvecklingsprogram

DIGITAL1234 presenterar fyra enkla steg för ökad verksamhet. Konica Minoltas affärsutvecklingsprogram har utformats för att hjälpa tryckerier att utvecklas inom sin verksamhet.

 

Det kräver en möjlighetsbaserad metod som visar kunderna i fyra praktiska steg hur de kan identifiera, bedöma, motivera och implementera nya affärsmöjligheter. Allt du behöver göra är att registrera dig en gång för att få all den här värdefulla informationen – utan några förpliktelser eller kostnader.

 

Fyra steg för att bygga upp din verksamhet:

Fyra steg till ökad verksamhet

Fyra steg till ökad verksamhet

Konica Minoltas affärsutvecklingsprogram

DIGITAL1234 presenterar fyra enkla steg för ökad verksamhet. Konica Minoltas affärsutvecklingsprogram har utformats för att hjälpa tryckerier att utvecklas inom sin verksamhet.


Det kräver en möjlighetsbaserad metod som visar kunderna i fyra praktiska steg hur de kan identifiera, bedöma, motivera och implementera nya affärsmöjligheter. Allt du behöver göra är att registrera dig en gång för att få all den här värdefulla informationen – utan några förpliktelser eller kostnader.


Fyra steg för att bygga upp din verksamhet:


IDENTIFIERA: Varför är det sunt affärsmässigt förnuft att undersöka en specifik möjlighet närmare för att få din verksamhet att växa? Vi erbjuder ett antal faktablad som beskriver en mängd olika ämnen, som webb-till-utskrift, utskrift av variabeldata, automatisering av arbetsflödet, inbyggd efterbehandling och bokutgivning.


UTVÄRDERA: Hur passar den här affärsmöjligheten in i min befintliga verksamhetsstruktur? Våra utvärderingsguider, skrivna av oberoende branschexperter, hjälper dig att i praktiken bedöma om ditt företag är redo för en viss ny affärsmöjlighet, till exempel webb-till-utskrift.


MOTIVERA: Hur har andra tryckerier tjänat på en viss ny affärsmöjlighet? Läs om hur andra kunder med liknande förutsättningar som du har dragit nytta av fallstudier från olika områden för affärsmöjligheter. Sedan kan du själv bedöma om investeringen kan gynna dig.


IMPLEMENTERA: Vill du säkerställa en lyckad implementering samtidigt som du undviker fallgropar som kan leda till besvikelser? En stegvis implementeringsguide, skriven av en oberoende branschspecialist, som hjälper dig att omsätta den nya affärsmöjligheten i praktiken i din verksamhet. Eftersom det kan vara en komplex process att införa en ny affärsmöjlighet erbjuder vi naturligtvis även praktisk support under hela implementeringsfasen.


Låt oss hjälpa dig att göra ditt företag framgångsrikt i den digitala ekonomin nu!Kontakta oss!


Så kan du tjäna på medieöverskridande tjänster

Så kan du tjäna på medieöverskridande tjänster

Medieöverskridande tjänster

I dagens digitala era finns det goda affärsmässiga skäl till att kommunicera via flera kanaler och inte bara via pappersbaserade medier. Den snabbt växande medieöverskridande sektorn ger traditionella tryckerier (PSP) ett utmärkt tillfälle att erbjuda sina kunder en tjänst med äkta mervärde.


Ett särskilt lönsamt område är inkommande marknadsföring eller marknadsföring med tillstånd. Den största fördelen med att lägga till medieöverskridande tjänster i din portfölj är att du blir en leverantör av allt-i-ett-lösningar som erbjuder mer relevant och effektiv kommunikation via flera beröringspunkter.


Så kan dina kunder dra nytta av medieöverskridande tjänster:

  • Mer relevant och effektiv kommunikation via flera kanaler
  • Flera beröringspunkter för att nå kunderna
  • Anpassad medieblandning
  • Nya affärsmöjligheter, till exempel inom inkommande marknadsföring eller marknadsföring med tillstånd


Så tjänar du på medieöverskridande tjänster:

  • Nya intäkter
  • Ökade vinster
  • Ökat mervärde för dina kunder genom kommunikation via flera beröringspunkter
  • Högre priser för erbjudandets ökade mervärde
  • Närmare kundrelationer


Genom att erbjuda dina kunder medieöverskridande tjänster utökar du inte bara din portfölj, utan öppnar även dörren till mer intensiva kundrelationer.

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!