Molnbaserad utskriftsinfrastruktur

Konica Minolta Cloud Print

Migrera din infrastruktur för print till molnet


Molnet har snabbt blivit mainstream inom IT-verksamheter och antagandet av en första molnstrategi hör till vardagen. För organisationer som redan har flyttat grundläggande IT-applikationer och infrastruktur till molnet, är nästa steg att inkludera print i sin SaaS-portfölj (Software as a Service). Konica Minolta Cloud Print effektiviserar din utskriftsinfrastruktur, eliminerar skrivarservrar och integrerar molnteknologier extremt enkelt. Så enkelt att du kan vara igång på mindre än 10 minuter!

Kort video som förklarar print i molnet!

Du flyttar utskriftsinfrastrukturen till molnet, blir av med otaliga skrivardrivrutiner och skrivarservrar, får bättre stöd för mobilt arbete, förbättrar din användarupplevelse och optimerar dina IT-resurser.

Vill du minska IT-bördan i ditt företag? 

Med Konica Minolta Cloud Print kan du flytta utskrifterna till molnet, vilket minskar din IT-belastning och därmed kostnader. Oavsett om du behöver en push/pull-utskrift eller en kombination av båda, så finns Konica Minolta Cloud Print där för uppgiften. Cloud Print är utformad för alla typer av företag, oavsett storlek. Dra nytta av flexibiliteten och innovationen inom molnteknik som ger dig en förutsägbar och problemfri utskriftstjänst.
 

Allt du vill veta om Konica Minolta Cloud Print

Vill du veta mer om att migrera utskriftsinfrastrukturen till molnet?

Vi har samlat den viktigaste informationen i en broschyr. Lär dig mer om vad som är viktigt att tänka på och vilka fördelar tjänsten erbjuder!

 

Flera skäl att flytta utskriftsinfrastrukturen till molnet

Att flytta din utskriftsinfrastruktur till molnet ger stora fördelar för din organisation.

 

Hur kan du undvika de 7 vanligaste misstagen vid integrering av print i molnet?

Vi har sammanställt allt i ett effektivt informationspaket för dig.


 

Varför ska du flytta din utskriftsinfrastruktur till molnet? Jo, för att du får ett stort antal fördelar.

Konica Minoltas Cloud Print gör det möjligt för organisationer i alla storlekar att dra nytta av smidigheten och innovationen inom molnteknik. Viktiga funktioner i Konica Minolta Cloud Print inkluderar:


Inget behov av lokal infrastruktur för skrivarservrar minskar kostnaden och komplexiteten i din utskriftsmiljö. Konica Minolta Cloud Print eliminerar behovet av separata skrivarservrar och deras förvärv och underhåll, detta drivs från Konica Minoltas datacenter. Allt du behöver är utrustning för print.


Användning på alla enheter - stödjer alla större tillverkare av skrivare och multifunktionsenheter. Efter autentisering kan du använda utskrifts-, kopierings- och skanningsfunktionerna med vilken skrivare och MFP som helst som är ansluten till systemet.


För att passa dina behov - med den här skalbara tjänsten kan du enkelt migrera en befintlig "on-premise" utskriftsmiljö till en molnbaserad tjänst, så att hela utskriftsinfrastrukturen kan styras från ett enda webbaserat gränssnitt. Skala efter dina behov, upp och ner beroende på affärsbehov och betala bara för de licenser du behöver.


Alltid uppdaterad och högklassig säkerhet - Konica Minolta Cloud Print är utformat för Zero Trust-krav. Dina data är skyddade med säkerhetsfunktioner inklusive end-to-end-kryptering från server till maskinvara, användarautentisering, granskningsfunktionalitet och integration med molnbaserad autentisering.


En mindre IT-avdelning skapar flexibilitet - Njut av problemfri slutanvändarutskrift med en enkel enhetsförberedelse. Du behöver inte installera och underhålla flera skrivardrivrutiner för de olika skrivarna. Att använda molnet gör det enkelt att kontrollera hela utskriftsparken. Du automatiserar många administrativa uppgifter.

 

Våra tjänster för print i molnet erbjuder många fördelar

Bättre kostnadshantering

Fasta månadsavgifter så att du alltid har en bra översikt över kostnaderna.Förbättrad data- och dokumentsäkerhet

Certifierade datacenter ser till att data och dokument är i goda händer.
 

Snabb och enkel implementering

Snabb distribution, enkla uppdateringar och smart användningMobilanpassad

Våra molntjänst är tillgänglig överallt!

Säker utskrift

Follow-me-programvara säkerställer att dina dokument inte hamnar i orätta händer.


Skriv ut som vanligt - men till lägre kostnad

Använd din multifunktionsskrivare som vanligt och få samtidigt fördelarna med minskade kostnader

Molntjänster ger effektivitet och flexibilitet i verksamheten.

Företag behöver allt bättre flexibilitet, effektivitet och produktivitet. Med molntjänster är det möjligt för organisationer att få allt detta medan de får tid till att utveckla sin egen verksamhet.

Fyll i din information och ladda ner whitepaper!

Vi har lagt till all användbar information om att flytta infrastrukturen för print till molnet:
- vad man ska tänka på när man migrerar till molntrycksinfrastruktur
- intressant forskningsdata om molnteknik
- åverkan på IT-verksamheten
- hur print i molnet förbättrar din säkerhet


Ladda ner vårt whitepaper genom att fylla i din kontaktinformation.
 

Infrastruktur för print i molnet. Vill du veta mer?

Vill du veta mer om Konica Minolta Cloud Print?

Vi kontaktar dig inom kort.