ETT GLOBALT IT-FÖRETAG

SOM FÖRÄNDRAR OCH REVOLUTIONERAR FRAMTIDENS SÄTT ATT ARBETA

Läs mer!

VI BYGGER BROAR MELLAN PAPPER OCH DIGITALISERING

GENOM INNOVATIVA KVALITETSLÖSNINGAR INOM PRINT- OCH IT-INFRASTRUKTUR

Läs mer!

INNOVATION I CENTRUM SEDAN 140 ÅR

SE MER I VÅRT NYHETSRUM

Läs mer!

RANKAD #1

INOM PRODUCTION PRINTING

Läs mer!

Välkommen till Konica Minolta

Kommande webbinars!

REDUCERA UTSKRIFTSVOLYMERNA MED HJÄLP AV KATEGORISERING

26 maj kl 10-11

Vet du vad som skrivs ut i din verksamhet?

Är du intresserad av att förstå vad och hur mycket som skrivs ut i ditt företag för att på bästa vis kunna digitalisera dina processer? I så fall är det här webbinaret för dig.
 

Läs mer!

VARFÖR SKA DU DIGITALISERA DINA ARBETSPROCESSER?

26 maj kl 13-14

Digitalisering handlar inte bara om data. Det handlar också om vad du gör med data och hur kunskapen du får genom digitalisering kan ge dig en enklare, mer effektiv och lönsam vardag.

När du digitaliserar dina arbetsprocesser slipper du slösa onödig tid på triviala uppgifter. Den tid du vinner kan du istället spendera på mer värdeskapande uppgifter.

Läs mer!

BEHÖVS DET FLER IOT- OCH DATASILOS? NEJ, TACK!

27 maj kl 10-11

Många kommuner och större organisationer har idag IoT-lösningar där data kan analyseras i förhållande till en specifik lösning.

I webbinaret fokuserar vi på möjligheterna att arbeta med IoT-data över olika ämnessystem och processer utan att kompromissa med de olika sensorerna som samlar in data.

Läs mer!

Konica Minoltas erbjudande

IT Services

Med information i vårt DNA kan Konica Minolta IT Services hjälpa dig att få ut det mesta av den digitala omvandlingen. Genom att öka din driftseffektivitet utan att äventyra säkerheten gör vi ditt företag framtidsbeständigt och framgångsrikt.

Digital Office

Konsultation, genomförande och hantering av digitaliserade arbetsflöden och arbetsytor. Förvandla din arbetsmiljö till en digitalt ansluten arbetsyta med Konica Minoltas Digital Office-lösningar.

Professional Printing

Som tryckeri står du inför en snabbt föränderlig marknad med utmaningen att erbjuda nya tjänster samtidigt som du sänker dina kostnader och arbetar med digitaltryck. Vi använder vår decennium långa erfarenhet och vår ledande marknadsposition för att erbjuda dig skräddarsydda högkvalitativa lösningar för dina affärsbehov.

Business Innovation Centre

Främja innovativt tänkande tillsammans med Konica Minolta BIC (Business Innovation Center Europe).

Hälso- & sjukvård

Konica Minolta bidrar till utvecklingen inom hälso- och sjukvård genom att främja och erbjuda lösningar för medicinsk diagnostisk bildbehandling med röntgen-, ultraljuds- och medicinsk informationsteknik samt genom att tillhandahålla genetisk diagnostik och andra farmaceutiska tjänster.

Mätinstrument

Vi erbjuder mätinstrument som till fullo använder vår avancerade optiska teknik för att kvantifiera ljus och färg med hög tillförlitlighet samt högkvalitativa produkter och lösningar för numerisk kontroll av dessa egenskaper.

Print för textilier

Konica Minoltas inkjetsystem "Nassenger Series Inkjet Textile Printing System" har snabbt vunnit popularitet som ett innovativt utskriftssystem som tillgodoser industrins växande efterfråga på korta serier med förbättrade designmöjligheter.

Material & komponenter

Vi bidrar till utvecklingen av input / output inom industriell digitalisering genom att erbjuda de material och komponenter som är nödvändiga för en försörjningskedja baserad på teknik vi har ackumulerat genom åren.

Imaging IoT

Konica Minolta bidrar till ett tryggt och säkert samhälle för att lösa problem orsakade av arbetskraftsbrist och befolkningens åldrande. Vi åstadkommer detta genom att använda vår ursprungliga IoT / AI-teknik för att tillhandahålla lösningar utan kontakt och fjärrkontroll i realtid.

Planetarium

Konica Minolta Planetarium har sedan länge engagerat sig i utveckling och tillverkning av optisk och digital planetariumutrustning och LED-kupoler, så väl som innehållsproduktion, försäljning och distribution.