ETT GLOBALT IT-FÖRETAG

SOM FÖRÄNDRAR OCH REVOLUTIONERAR FRAMTIDENS SÄTT ATT ARBETA

Läs mer!

VI BYGGER BROAR MELLAN PAPPER OCH DIGITALISERING

GENOM INNOVATIVA KVALITETSLÖSNINGAR INOM PRINT- OCH IT-INFRASTRUKTUR

Läs mer!

INNOVATION I CENTRUM SEDAN 140 ÅR

SE MER I VÅRT NYHETSRUM

Läs mer!

RANKAD #1

INOM PRODUCTION PRINTING

Läs mer!

Välkommen till Konica Minolta

Goda råd om dina maskiner

Vi har sammanställt en rad tips och trix för hur du kan lösa några av problemen som uppstår när en skrivare har varit inaktiv länge eller om du bara har haft otur.

Vill du veta mer?
Konica Minolta introducerer ny bizhub i-serie

Konica Minolta’s AccurioJet KM-1e Press Wins BLI 2021-2022 PaceSetter Award from Keypoint Intelligence

Konica Minolta is proud to announce it has received a Buyers Lab (BLI) 2021-2022 PaceSetter in Production Print Applications: Output Variety from Keypoint Intelligence, the world’s leading and independent evaluator of document imaging hardware...

Konica Minoltas erbjudande

IT Services

Med information i vårt DNA kan Konica Minolta IT Services hjälpa dig att få ut det mesta av den digitala omvandlingen. Genom att öka din driftseffektivitet utan att äventyra säkerheten gör vi ditt företag framtidsbeständigt och framgångsrikt.

Digital Office

Konsultation, genomförande och hantering av digitaliserade arbetsflöden och arbetsytor. Förvandla din arbetsmiljö till en digitalt ansluten arbetsyta med Konica Minoltas Digital Office-lösningar.

Professional Printing

Som tryckeri står du inför en snabbt föränderlig marknad med utmaningen att erbjuda nya tjänster samtidigt som du sänker dina kostnader och arbetar med digitaltryck. Vi använder vår decennium långa erfarenhet och vår ledande marknadsposition för att erbjuda dig skräddarsydda högkvalitativa lösningar för dina affärsbehov.

Business Innovation Centre

Främja innovativt tänkande tillsammans med Konica Minolta BIC (Business Innovation Center Europe).

Hälso- & sjukvård

Konica Minolta bidrar till utvecklingen inom hälso- och sjukvård genom att främja och erbjuda lösningar för medicinsk diagnostisk bildbehandling med röntgen-, ultraljuds- och medicinsk informationsteknik samt genom att tillhandahålla genetisk diagnostik och andra farmaceutiska tjänster.

Mätinstrument

Vi erbjuder mätinstrument som till fullo använder vår avancerade optiska teknik för att kvantifiera ljus och färg med hög tillförlitlighet samt högkvalitativa produkter och lösningar för numerisk kontroll av dessa egenskaper.

Print för textilier

Konica Minoltas inkjetsystem "Nassenger Series Inkjet Textile Printing System" har snabbt vunnit popularitet som ett innovativt utskriftssystem som tillgodoser industrins växande efterfråga på korta serier med förbättrade designmöjligheter.

Material & komponenter

Vi bidrar till utvecklingen av input / output inom industriell digitalisering genom att erbjuda de material och komponenter som är nödvändiga för en försörjningskedja baserad på teknik vi har ackumulerat genom åren.

Imaging IoT

Konica Minolta bidrar till ett tryggt och säkert samhälle för att lösa problem orsakade av arbetskraftsbrist och befolkningens åldrande. Vi åstadkommer detta genom att använda vår ursprungliga IoT / AI-teknik för att tillhandahålla lösningar utan kontakt och fjärrkontroll i realtid.

Planetarium

Konica Minolta Planetarium har sedan länge engagerat sig i utveckling och tillverkning av optisk och digital planetariumutrustning och LED-kupoler, så väl som innehållsproduktion, försäljning och distribution.