Utskrift - precis lika mobil som du är

Utskriftsteknik anpassad till den moderna arbetsplatsen

Mobil utskrift


Under de senaste åren har det moderna arbetet gått från att vara en stationär upplevelse till att bli mycket mer mobil. Medarbetare kan nu arbeta under resor, hålla ett affärsmöte utanför kontoret, till exempel på en kunds huvudkontor, eller avsluta uppgifter hemifrån. Den här förändringen ökar effektivitet och flexibilitet enormt i arbetsflödet. Mobiltelefoner uppfyller den moderna arbetares krav perfekt – de finns alltid nära till hands, är enkla att använda och ger snabb och effektiv kommunikation.

Mobil utskrift som erbjuds av Konica Minolta har utformats med tanke på den moderna arbetarens behov. Det är en säker och snabb lösning som inte kräver någon extra infrastruktur. Allt du behöver är en mobiltelefon eller en annan mobil enhet och en Konica Minolta-multifunktionsenhet. Fjärrutskrift kan enkelt initieras med några få steg, även om du inte befinner dig på kontoret. Systemet gör att du kan behålla din frihet, vara flexibel, agera omedelbart även utanför kontoret och hitta eventuella brister i dokument på bara några sekunder.

Mobil utskrift

Mobil utskrift

Mobil utskrift som erbjuds av Konica Minolta har utformats med tanke på den moderna arbetarens behov

EveryonePrint är en ledande mobil utskriftslösning som gör att användare snabbt och enkelt kan skriva ut från sina bärbara datorer, mobila enheter eller andra enheter till en hanterad skrivare. Med EveryonePrint kan företags- och gästanvändare koppla anslutningen till alla befintliga skrivarparker i en enda enkel lösning – utan att du behöver byta ut befintlig maskinvara och infrastruktur.


Konica Minolta Mobile Print

Det här är en kostnadsfri app för mobil utskrift för alla större mobila plattformar, bland annat iOS, Android och Windows 10, som ansluter mobila enheter till Konica Minoltas multifunktionella bizhub-utskriftssystem. Utskrift från och skanning till en mobil enhet är de två huvudfunktionerna i den här appen. De ser till att företagsanvändare alltid har sina viktiga dokument nära till hands.

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas utskriftsmaskinvara

Vill du ha det allra bästa inom digital utskriftsproduktion? Du hittade det precis. Konica Minoltas maskinvara för produktionsutskrift och kontor är branschledande, med enheter som erbjuder revolutionerande färgbildkvalitet, ultrasnabba svartvita utskrifter, inbyggda efterbehandlingsalternativ av proffskvalitet som överensstämmer med dina komplexa jobbspecifikationer och mycket mer. Oavsett företagets storlek eller specialområde kan du med vår utskriftsmaskinvara bygga upp din utskriftsinfrastruktur, hantera digitalt innehåll, använda toppmoderna mätinstrument och utforska andra lösningar som är utformade för att förändra ditt arbetsflöde på ett genomgripande sätt.

Software
software icon
Konica Minoltas programvaruprodukter

Utforska de oräkneliga sätt som Konica Minoltas programvaruprodukter kan förbättra din verksamhet. Konica Minolta löser din verksamhets problem, matchar olika arbetssätt och erbjuder programvarulösningar som uppfyller behoven i din bransch. Genom att alltid prioritera dina behov uppfyller Konica Minolta programvarukraven även från de mest krävande globala organisationerna. Med hjälp av systemet kan du hålla nere kostnaderna för utskrift och kopiering, skapa avancerade säkerhetsåtgärder för att se till att känsliga dokument inte hamnar i obehöriga händer och mycket mer.

Tjänster
service icon
Alltid till din tjänst

Vår erfarna och kunniga specialistpersonal besvarar eventuella frågor och visar hur du använder produkten. Våra tjänster är till för dig, i ett supportsystem som är utformat för att du och ditt företag ska kunna dra full nytta av lösningarna. Vi erbjuder en rad olika tjänster, bland annat optimerade utskriftstjänster som kombinerar rådgivning, implementering av maskinvara och programvara, arbetsflödeshantering som sänker dina dokumentutgifter och smarta säkerhetstjänster för att skydda din verksamhet.

Att lägga till nya funktioner i ditt företag innebär inte att du behöver investera i dyra enheter – mobil utskrift kräver ingen kostsam extra infrastruktur. Det är både en kostnadseffektiv och effektiv lösning för ditt företag. Med Konica Minoltas multifunktionsenheter kan du skriva ut vad du vill, var du än är. Du kan automatiskt söka efter en enhet i samma nätverk och ansluta till den eller om du vill ha fjärrutskrift väljer du bara en skrivare som du har mobil åtkomst till. Du behöver inte installera ytterligare skrivardrivrutiner för att kunna använda utskriftstjänster som AirPrint, Mopria Print Service eller Google Cloud Print. 


Mobil utskrift är snabb och praktisk, men viktigast av allt är att den är säker. Det gör att du kan se till att obehöriga inte får tillgång till privata uppgifter genom att skapa ett individuellt ID och lösenord för varje medarbetare som får använda multifunktionsskrivaren. Du kan ha kontroll över åtkomsträttigheterna och begränsa dem för personer som inte är bör tillåtas att kopiera konfidentiella uppgifter samt göra det möjligt för gäster att använda skrivare i dina lokaler. Börja utforska de många möjligheter som mobil utskrift kan erbjuda ditt företag idag!

   

   

Ikon för mobilitetsfunktion

Autentisering via Bluetooth

Ikon för pekfunktion

Autentisering med användarnamn och lösenord eller NFC

Ikon för teknikfunktion

Molnutskrift

Ikon för utskrift

Direktutskrift från internet

Ikon för användarfunktionalitet

Enkel att använda

Ikon för efterbehandlingsfunktion

Populära format som stöds

Ikon för skanningsfunktion

Skriv ut och skanna från en mobil enhet

Njut av en flexibel och mobil arbetsstil

Ladda ner broschyren

Kontakta oss

Kontakta oss
Required form 'SolutionsContactForm' does not exist.

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings