Insikter

 

Insikter från personerna som får vårt hjärta att slå.


 

Fantastiska medarbetare på Konica Minolta

Uppskattning, entusiasm, känslor och värderingar – det är vad ”Fantastiska medarbetare på Konica Minolta” handlar om. Medarbetare på Konica Minolta ger dig en glimt ”bakom kulisserna” i det dagliga arbetet: det handlar om projekt, produkter och passion.

Läs mer
csm_KM_Amazing_People_Logo_Layout
Patrick Stucke
quotation marks

Inom Service och support-divisionen delegeras uppgifter med en hög ansvarsnivå, vilket ger mig stor flexibilitet i att introducera och implementera nya idéer. Jag arbetar på internationell nivå i nära kontakt med kollegor från hela Europa, Japan och andra regionala huvudkontor, till exempel USA. Det ger mig möjligheten att hela tiden få ny erfarenhet, och jag träffar alltid bra kollegor i ett internationellt sammanhang.

Patrick Stucke

Service och support

Frauke Flüthmann
quotation marks

Efter slutförandet av min marknadsföringsexamen är jag tacksam för möjligheten att bygga upp ett stort internationellt nätverk med Konica Minolta-kollegor, få mycket branschspecifik kunskap och arbeta med mina egna tvärfunktionella projekt. Jag kan inte tänka mig bättre förberedelse för min nya roll som Junior Specialist Corporate Communications än en praktikplats inom marknadsföring på Konica Minoltas europeiska huvudkontor!

Frauke Flüthmann

Trainee

Nicolas Führ
quotation marks

Förra året deltog jag i Technology Innovation Programme. Det gav mig värdefull omväxling i mitt dagliga arbete och hjälpte mig att tänka utanför ramarna. Jag uppskattar verkligen möjligheten att utveckla en idé tillsammans med kollegor från olika avdelningar och länder, och jag är mycket stolt över resultatet.

Nicolas Führ

Technology Innovation Programme

Berit Hillmer
quotation marks

På Konica Minolta är ingen dag den andra lik, och vi ställs alltid inför nya utmaningar som vårt team måste tackla och lösa. Jag har många olika typer av uppgifter beroende på kundens specifika behov och individuella situation.

Berit Hillmer

Större globala konton

Börja din berättelse här:

Till vår jobblista
Header Image Career