Förbättra dina trycktjänster.


Innovativa digitala tryck- och inkjet-lösningar för att stärka din verksamhet.

Som tryckeri står du inför en snabbt föränderlig marknad med alla utmaningar att erbjuda nya tjänster samtidigt som du sänker dina kostnader och digitaltryck. Vi använder vår decennium långa erfarenhet och vår ledande marknadsposition för att erbjuda dig skräddarsydda högkvalitativa utskriftslösningar för dina affärsbehov.

Accurio-märket, Konica Minoltas marknadsledande produktionsutskriftssystem och mjukvara återspeglar deras avancerade, automatiska och exakta natur: Viktiga styrkor och attribut inkluderar att eliminera rutinmässiga bördor och sparar tid, såväl som färre mantimmar och felaktigheter, mindre handpåläggning som resulterar i mänskliga fel, spill och onödiga produktionskostnader.

Upplev nästa utvecklingsstadie av Konica Minolta nu!

Koncentrera dig på ditt företag - med hjälp av våra tjänster!

 

Eftersom tryck- och kommunikationsmarknaden fortsätter att förändras är förståelse för hur det påverkar dina produktionsprocesser av största vikt. Du känner din verksamhet och dina kunder; Vårt dedikerade team ger dig råd om vilka möjligheter som kan skapa nya möjligheter och framgång. Vår portfölj innehåller konsulttjänster, implementering av infrastruktur etc. Med vårt stöd kan du glömma dina vardagliga operativa uppgifter och fokusera på att utveckla din verksamhet inför morgondagen.
 


 

Dina fördelar


Icon_profit_white.png
Mer vinst
 – Vår professionella portfölj gör att du får ut mesta möjliga av din tryckeriverksamhet - det är därför vi spenderar all vår FoU för att hålla beredningstiderna så korta som möjligt och för att undvika att stopp så mycket som möjligt, vilket hjälper dig att producera fler jobb per skift.
 

Icon_efficient_white.png
Mer effektivt
 – Vårt utbud är utformat för att hjälpa dig att driva ditt företag så effektivt som möjligt, det automatiserar ditt arbetsflöde och låter dig och dina anställda spendera tid bara där det verkligen behövs och hjälper dig att minska övertid.


  

Icon_business_white.png
Mer konkurrenskraft
 –Konica Minoltas lösningar är en investering för framtiden, de är byggda för att utveckla din verksamhet idag och att få dig att sticka ut från dina konkurrenter imorgon - med nya applikationer för att säkra din solida verksamhet.

 

Icon_sustainability_white.png
Mer hållbart
 – Att minska manuella processer och automatisera produktionssteg å ena sidan håller frustration och oro från din organisation. Å andra sidan hjälper det dig att minska spill och avfall. Med bakgrunden till Konica Minoltas långsiktiga planering mot en hållbar framtid - EcoVision 2050 - kan du vara säker på att lita på en kompetent partner som är villig att säkerställa resurserna på vår planet.
 

Digitaltryck med Konica Minolta - 4 bra skäl

threeboxes1.pngKonica Minolta rankas som NUMMER 1
... vad gäller marknadsandelar för production printing (32,5%) i Europa (Infosource 2016).


threeboxes2.png

Över 40 år
… som experter inom inkjet är Konica Minolta marknadsledande inom print-on-demand textiltryck!


threeboxes3.png

15,000
… kommersiella och industrella tryckerier är idag kunder i Europa.


carbonneutral.png
Carbon Neutrality
Genom att möjliggöra aktivering av koldioxidneutralitet börjar du att motverka de utsläpp som uppstår vid print med din Konica Minolta-enhet direkt.

 

Kontakta oss