Konica Minolta positioneras som marknadsledare inom molnbaserade utskriftstjänster av Quocirca

15. maj 2024

Konica Minolta har kategoriserats som en marknadsledare i Quocircas bedömning av Cloud Print Services Landscape, 2024. Rapporten belyser den breda och växande användningen av molnbaserade utskriftslösningar, där säkerhetsproblem är det största hindret.

Konica Minolta lanserar nästa generation av multifunktionella enheter i bizhub i-Serien

20. mar 2024

Konica Minolta Business Solutions Europe har idag lanserat efterföljarna till sina prisbelönta bizhub i-Series multifunktionella skrivare. Det omfattande nya sortimentet med 21 modeller (sju färg A3, fem färg A4, sex S/V A3 och tre S/V A4), inkluderar ny funktionalitet som sätter det ökade behovet av säkerhet och användarvänlighet på den moderna arbetsplatsen i framkant.

Produktions- & Industriell Print, Trender 2024

Langenhagen, Germany | 20. dec 2023

Vi är övertygade om att även om experter förutspår en relativt liten minskning av den totala försäljningen av tryckutrustning under de kommande fem åren, så kommer utvecklingen av digitaltryck att fortsätta obevekligt.

Etikett & Förpackning, Trender 2024

Langenhagen, Germany | 19. dec 2023

Ett ökat fokus på kompletta produktionsflöden inom förpackning och etikett hjälper också konverterarna att tänka om i en värld av nya möjligheter.

KONICA MINOLTA IDENTIFIERAR FEM VIKTIGA TRENDER SOM KOMMER ATT FORMA OCH PÅVERKA DEN DIGITALA ARBETSPLATSEN 2024

04. dec 2023

Den pågående utvecklingen och expansionen av den digitala arbetsplatsen har varit mycket tydlig under 2023. Det har fortsatt att spela en avgörande roll för att framgångsrikt möjliggöra distansarbete, förvandla det moderna kontoret till ett geografiskt utspritt men ändå enhetligt utrymme och därmed driva på hybridarbetstrenden som fortsätter att stödja många sektorer. Bredare faktorer, inklusive det globala klimatnödläget, den eskalerande levnadskostnadskrisen och inflationen, tillsammans med...