Prisjustering av våra serviceavtal

28. nov 2023

Konica Minolta vill härmed informera om prisjustering gällande från och med januari 2024.

Prognoser för 2023, kommersiellt tryck – insikter från Konica Minolta

Langenhagen, Germany | 19. jan 2023

I en värld där konsumenterna blir mer medvetna om sin resursförbrukning och att det finns allt mindre naturresurser, fortsätter digital tryckteknik att visa vägen för tryckerier i en värld som förändras snabbt. Den digitala tidsåldern med kommunikation i flera olika kanaler kan förändra hur vi ser på världen, interagerar och lever, men det kan aldrig ersätta den spänning som trycksaker ger.

Prognoser för etikettbranschen 2023 – insikter från Konica Minolta

Langenhagen, Germany 20 December 2022 | 16. jan 2023

Digital etikettproduktion har blivit det normala och nästan 35 % av det totala värdet är nu helt digitalt eller omfattar hybrid tryckteknik. Efter en stor svängning är det nu digitalt som presterar bäst på marknaden i takt med att fler varumärken och återförsäljare ser att flexibilitet och snabb respons är de viktigaste faktorerna för att kunna bemöta snabbt föränderliga behovsmönster i en ny värld av möjligheter.

De fem största trenderna som driver affärsframgångar för den digitala arbetsplatsen 2023

09. dec 2022

Under 2022 har övergången till den digitala arbetsplatsen fortsatt att utvecklas och växa i ännu högre grad än den dramatiska ökning vi såg redan under de två föregående åren. Det moderna virtuella kontoret underlättade en stor andel av fjärrarbetet under pandemin och har inga geografiska begränsningar. Det ligger till grund för hybridarbetstrenden inom många olika sektorer. Mer övergripande faktorer som den globala klimatkrisen, de stigande levnadskostnaderna och det pågående kriget i...

AccurioLabel 400, en fyrfärgspress som erbjuder vit toner

24. okt 2022

Vit toner och hög hastighet präglar Konica Minoltas nya etikettpress.