IT-säkerhet

Konica Minolta - den strategiska lösningen för din IT

Därför tycker strategiska IT-chefer om Konica Minoltas säkerhetslösningar


Ett lager av säkerhetsteknik är inte längre tillräckligt för att skydda företagets resurser. Behovet av kompetens och expertis inom IT-säkerhet driver kostnaden på IT-avdelningen, men är också avgörande om ni vill säkerställa att ert företag är skyddat mot IT-hot. Vill ni frigöra resurser internt och samtidigt försäkra er om att företaget har den optimala IT-säkerhetslösningen? Då är Konica Minolta partnern för er. Konica Minoltas managerade säkerhetstjänster gör att ni kan fortsätta att göra det ni är bäst på medan vi säkerställer att ni är skyddade på bästa sätt. Våra säkerhetstjänster levererar trygghet samtidigt som vi erbjuder rapportering och kostnadskontroll. Vet du att ditt företag är skyddat mot dagens cyberattacker – eller hoppas du det?

"Frågan är inte om du kommer att bli attackerad - det är snarare när." Dessvärre är vi övertygade om att denna observation är helt i linje med verkligheten i situationen. Men vad gör du när sanningens ögonblick verkligen är där?

Var beredd...

Omfattande säkerhetshantering i din arbetsmiljö

Konica Minoltas breda utbud av IT-säkerhetslösningar ger omfattande säkerhetshantering av din arbetsmiljö, bland annat tillhandahållande av säkerhetsprogramvara. Vår tjänst säkerställer att systemen hela tiden övervakas med avseende på potentiella säkerhetshot och att de skyddas genom driftsättning och hantering av lämplig säkerhetsprogramvara.

   

   

Ikon för teknikfunktion

(Readiness for Incident Response, Quick Check, Malware Hunting, Threat Hunting, Health Check, Digital Forensics)

Ikon för produktivitetsfunktion

(Segmentering av nätverksanalys, kontroll av brandväggsregler, säkerhetskontroll av skrivare/kopiator)

Ikon för kvalitetsfunktion

(Enskild extern målperson, internt svart team inkl. WLAN och OSINT, internt och externt rött team inkl. socialteknik och OSINT)

Ikon för pekfunktion

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)

Ikon för anpassningsfunktion

(Enskilda skanningar och utvärderingar, implementering av sårbarhetshanteringsprocess som regelbunden skanning och stöd för utvärdering)

Ikon för användarfunktionalitet

(USB-enheter, e-postkampanjer, informationsevenemang och utbildningskurser, marknadsföring, direkthackningsevenemang)

Kontakta oss

Kontakta oss
Required form 'SolutionsContactForm' does not exist.

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings