Konica Minolta erbjuder en digital arbetsplats genom att koppla samman människor, utrymmen och teknik.


Vi hjälper organisationer att ta kontroll över och hantera både IT och data.
Vi skapar framtidens digitala arbetsplats. Istället för att vara en plats du bara går till är arbetet nu något du gör - när som helst, var som helst och på vilken enhet som helst. Vi kopplar samman människor, platser och teknik så att din organisation kan fokusera på verksamheten. För att förbli konkurrenskraftig och produktiv, för att hålla skickliga medarbetare effektiva och motiverade, är just digital omvandling en högsta prioritet för organisationer.
Vi hanterar dina IT-frågor, du hanterar din verksamhet.


När du funderar på att gå från pappersdokument till digitala dokument, utveckla digitala arbetsflöden, hantera din verksamhet baserat på kunskap och ren data, migrera från förvaltning på plats till molnlösningar, stärka din arbetsmiljö med digitala samarbetsverktyg och säkra din digitala arbetsplats för att driva din verksamhet framåt - då är vi din betrodda IT-affärspartner.

 

Konica Minolta som IT-partner, vi jobbar med din IT och du jobbar med din verksamhet

När vi jobbar med din IT kan du istället fokusera på att utveckla din verksamhet. Genom vår konsultation tar vi reda på vilka utmaningar din organisation står inför, vart ni är på väg och vad ni vill uppnå. Vi har lösningar och tjänster för ditt företag - för IT-infrastruktur, informationshantering, dataanalys, videoövervakning och lösningar för kontorsprint. Allt kan hanteras i molnet.

Med vår hjälp kan du arbeta mobilt, samarbeta internt och externt, hantera alla dina dokument mer effektivt, automatisera dina arbetsflöden och affärsprocesser på digital arbetsplat som är både säker och hållbar.

 

Boka en kostnadsfri utvärdering av ditt företags IT-status utan några krav

Vi vet att förändringar av arbetsmiljön och att ta kontroll över dina data kan öka IT-utmaningarna. 
Vi vill hjälpa dig att komma igång - vi kartlägger din IT-status under et möte på 1-2 timmar. 

Du får en rapport över dina kritiska IT-brister utan kostnad. 

Boka en kostnadsfri IT-utvärdering

Molnet är nyckeln till framgångsrika affärer

Har ni en molnstrategi? Är du medveten om alla de fördelar som molnet kan ge ditt företag? Molnet ger dig den flexibilitet och skalbarhet som krävs för att du ska kunna bedriva en produktiv verksamhet. Vi kan hjälpa dig med molnstrategin eller implementera de lösningar du saknar. Inga fler dolda kostnader - du betalar bara för de resurser du använder.

Anställda kan arbeta mobilt, när som helst och var som helst ifrån alla enheter. De har tillgång till affärsapplikationer, dokument, information och arbetsflöden och de kan samarbeta med kollegor, kunder och affärspartners. Allt är säkert och infrastrukturen är alltid uppdaterad.
 

Välkommen till din intelligenta, uppkopplade arbetsplats

När IT fungerar som den ska har du självförtroende och kan driva ditt företag på ditt sätt. Flexibiliteten att arbeta hur och var du vill. Och verktygen för att öka produktiviteten för att möta efterfrågan - tryggt i vetskapen om att din arbetsplats är säker. Med en partner som skräddarsyr helhetslösningar för digitala arbetsplatser kan du skala upp när du önskar. When I.T. works, WORK IT. ​

Vi skapar fördelar för ditt företag

​En intelligent och uppkopplad arbetsplats är en viktig förändring för ditt företag.
Den omdefinierar hur du och dina team arbetar - individuellt och tillsammans - och erbjuder en rad fördelar, bland annat bättre: 

MobilitetAnställda kan arbeta säkert var som helst, när som helst och på vilken enhet som helst.

SkalbarhetUtveckla din arbetsplats i takt med att ditt företag utvecklas

ProduktivitetGenom att automatisera processer och göra det lättare för dina medarbetare att få tillgång till det de behöver kan de få jobbet gjort både bättre och snabbare.

6 goda skäl till varför Konica Minolta är din bästa partner

 
Vi finns här för dig som din IT-affärspartner. Våra experter är villiga att hjälpa din organisation att gå över till molnet, dra full nytta av den digitala omvandlingen, få insikt i din verksamhet och hjälpa dig att skapa en digital arbetsplats för dina anställda..

Vår erfarenhet av framgångsrika omvandlingsprojekt innebär att du kan räkna med att vi gör rätt för din organisation. Förutom att hjälpa kunderna på deras omvandlingsresor har vi skött vår egen omvandling som företag - från leverantör av hårdvara för print till helhetsleverantör av lösningar för digitala arbetsplatser.​


Som din betrodda IT-affärspartner kommer vi att erbjuda holistiska tjänster och lösningar från IT och digital arbetsplats till affärsanalys.En riktig molnpartner för dig - genom att dra full nytta av molnet får du frihet att fokusera på din verksamhet.

     

Experter som hjälper dig med rådgivning, implementering, utbildning och support.Alltid den senaste teknologin och uppdateringarna.


Ett säkert sätt att arbeta.


Hållbarhet; ökad effektivitet genom att minska organisationens fysiska footprint och avfall.

Upptäck hur Konica Minolta hjälper klienter och deras kunder runt om i världen.


 

Läs mer om hur vårt intelligenta uppkopplade kontor kan hjälpa ditt företag.

Vi vet att varje organisation är unik och därför startas en kontakt alltid med ett samtal. Vi är redo att lyssna, så kontakta oss idag.