Få omedelbar åtkomst till alla dina enheter med central utskriftshantering

Skriv ut från alla kontor, länder och kontinenter

Utskrift från flera platser


Alla organisationer har sina egna individuella frågor. Oavsett om du leder ett internationellt företag eller ett medelstort företag har du förmodligen problem med att öka medarbetarnas produktivitet. Att hålla det på en konstant hög nivå kan vara en utmanande uppgift som kräver holistiskt tänkande och en holistisk lösning som är särskilt utformad för att omfatta varje enskilt kontor och enhet i din organisation. Konica Minolta har den kompletta lösningen för ditt företag.

Utskrift på flera platser är precis vad det låter som – friheten att producera utskrifter och kopior av dokument oavsett var du befinner dig. Det kan du göra genom att ansluta alla dina utskriftsenheter för att få den effektivitet och flexibilitet du behöver varje dag för att hålla jämna steg med konkurrenterna och uppfylla även de mest krävande kundernas förväntningar.

Systemet gör att du kan hantera hela din utskriftsmiljö centralt, så att du vid ett brådskande möte till exempel kan skicka de filer du behöver från en plats till en annan på bara några sekunder. Utskriftsjobb kan skickas från vilken plats som helst på jorden och de data som krävs överförs snabbt, vilket minskar tiden som går åt till att skriva onödiga e-postmeddelanden. Förbättra samarbetet och snabba på kommunikationen med utskrift på flera platser.

Lösning

Lösning

Utskrift på flera platser

YSoft SafeQ Print Management Suite är en skalbar och flexibel uppsättning moduler för en effektiv utskriftsmiljö. Med sviten kan du välja mellan ett stort antal komponenter och skapa en lösning som passar dina affärsbehov perfekt. YSoft SafeQ-moduler kan användas för att skicka och skriva ut jobb över hela världen, skapa utskriftsrapporter med diagram och tabeller, göra din utskriftsmiljö säkrare än någonsin, fördefiniera skanningsdestinationer, begränsa obehörig åtkomst till konfidentiella dokument och spara pengar med individuella utskriftsregler.

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas utskriftsmaskinvara

Vill du ha det allra bästa inom digital utskriftsproduktion? Du hittade det precis. Konica Minoltas maskinvara för produktionsutskrift och kontor är branschledande, med enheter som erbjuder revolutionerande färgbildkvalitet, ultrasnabba svartvita utskrifter, inbyggda efterbehandlingsalternativ av proffskvalitet som överensstämmer med dina komplexa jobbspecifikationer och mycket mer. Oavsett företagets storlek eller specialområde kan du med vår utskriftsmaskinvara bygga upp din utskriftsinfrastruktur, hantera digitalt innehåll, använda toppmoderna mätinstrument och utforska andra lösningar som är utformade för att förändra ditt arbetsflöde på ett genomgripande sätt.

Software
software icon
SafeQ Print Management Suite

SafeQ-programvaran består av ett brett utbud av modulära tjänster med flexibla licensalternativ. Du kan välja de moduler som är användbara för dig, vilket sänker distributionskostnaderna kraftigt eftersom du inte betalar för de funktioner du inte använder. YSoft SafeQ Print Management Suite är en central programvara för utskrift för små företag och globala företag som passar perfekt.

Tjänster
service icon
Alltid till din tjänst

Vår erfarna och kunniga specialistpersonal besvarar eventuella frågor och visar hur du använder produkten. Våra tjänster är till för dig, i ett supportsystem som är utformat för att du och ditt företag ska kunna dra full nytta av lösningarna. Vi erbjuder en rad olika tjänster, bland annat optimerade utskriftstjänster som kombinerar rådgivning, implementering av maskinvara och programvara, arbetsflödeshantering som sänker dina dokumentutgifter och smarta säkerhetstjänster för att skydda din verksamhet.

Ta total kontroll över din utskriftsmiljö

Utskrift på flera platser är en kraftfull funktion för alla företag som strävar efter att uppnå större flexibilitet och snabbare personalkommunikation. Du behöver inte göra manuella filöverföringar eller skicka tidskrävande e-postmeddelanden: med Konica Minoltas skrivarserver kan du skicka ett dokument till utskrift på en plats samtidigt som du får en kopia på en annan. Det gör att du kan dra nytta av central hantering, så att gränser aldrig mer hindrar dig från att nå ditt mål. 


Effektivisera arbetsflödet och använd mobil utskrift så att du kan skicka jobb från andra platser än kontoret. Ta itu med alla brådskande problem hemifrån, på gymmet, på kaféet eller någon annanstans och skicka de filer som krävs till en ansluten skrivare på bara några sekunder. 


Utskrift på flera platser är dock inte bara en ”snabbfix” för att öka produktiviteten. Den är även säker. Det gör att du kan se till att obehörig personal inte får åtkomst till eller kopierar konfidentiella företagsfiler. Du kan tilldela en PIN-kod, ett användarnamn, ett lösenord eller ett ID till varje användare som får använda utskriftsinfrastrukturen. Kontrollera mängden papper som används och analysera medarbetarnas utskriftsvanor med hjälp av långsiktiga data som rapporteras i transparenta diagram och tabeller. 

   

   

Ikon för teknikfunktion

Central hantering

Ikon för hastighetsfunktion

Snabb och effektiv skrivarserver 

Ikon för anpassningsfunktion

Ökad säkerhet

Ikon för utskrift

Mobil utskrift

Ikon för mobilitetsfunktion

Utskrift på flera platser

Ikon för pekfunktion

Webb-till-utskrift

Kontakta oss

Kontakta oss
Required form 'SolutionsContactForm' does not exist.

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings