Kommersiell kameraövervakning

Lösningar för små och medelstora företag som är skräddarsydda efter dina behov

Din säkerhet är vårt problem


Varje dag drabbas små och medelstora företag över hela världen av bränder, stöld, vandalism och andra skadliga incidenter – många av dem kunde enkelt ha undvikits. Kontorslokaler och lagerlokaler kan verka som enkla mål för inbrottstjuvar och ett kommersiellt kameraövervakningssystem kan göra en enorm skillnad för att förhindra skadan. MOBOTIX säkerhetskameror ger dig en knivskarp inspelning av brottsplatsen och mycket mer därtill. Så ligg steget före och säkra ditt företags framtid!

Konica Minolta erbjuder lösningar som förändrar hur du ser på säkerhet. Med dem kan du lita på en videoinfrastruktur av hög kvalitet som är utformad för att du ska känna dig trygg, samtidigt som du kan dra nytta av 360°-syn, värmeigenkänning, automatisering, hög kvalitet, tydlig bildåtergivning, hemisfärisk syn, e-postavisering och mycket mer. 


Vår kommersiella kameraövervakning erbjuder ett omfattande säkerhetssystem som är anpassat efter ditt företags moderna behov, gör att du kan investera i din säkerhet och framtid och hjälper dig att fokusera på dina huvuduppgifter samtidigt som din videoinfrastruktur hanteras professionellt.


Lösningen för kommersiell kameraövervakning omfattar följande funktioner:


  • Ger tydliga, skarpa bilder för bättre bevis
  • Kräver mindre underhåll (och därmed lägre total ägandekostnad), vilket ger högre avkastning på din investering
  • Lägsta energiförbrukning – grön IP-video
  • Cybersäker tack vare krypterad kommunikation


Kommersiell (små och medelstora företag)

Kommersiell (små och medelstora företag)

Allt från en enda källa

MOBOTIX säkerhetssystem kräver ingen ytterligare infrastruktur. Om du investerar i kommersiell kameraövervakning behöver du inte bekymra dig om separata stödsystem, programvara eller en central server. 


Det sparar inte bara tid och energi som du annars skulle lägga på att leta efter lämpliga delar, utan det är även ett kostnadseffektivt, prisvärt transparent alternativ och mycket mer tillförlitligt än system med flera delar. Alla processer, till exempel händelse- och larmhantering, inspelning och bildbearbetning, slutförs lokalt i säkerhetskameran.

Hardware
hardware icon
Så mycket mer än bara en standardlösning

MOBOTIX kameror kan användas inom en mängd olika områden och är kända över hela världen för sin enastående tillförlitlighet. De ger den ultimata energieffektiviteten och högsta korrektheten. En enda kamera kan diskret övervaka ett helt område utan döda vinklar.

Software
software icon
Videohanteringssystem – allt från en enda källa

MOBOTIX videohanteringssystem (VMS) är en intuitiv och flexibel programvarulösning från MOBOTIX för videohantering, videoanalys och enhetskontroll. VMS kräver ingen hanteringsserver och allt du behöver är inbyggt, så du behöver inte bekymra dig om att installera nya lösningar.

Tjänster
service icon
Det perfekta allsidiga paketet

Vi är med dig i varje steg av processen för att du ska kunna dra nytta av konceptet med perfekta, heltäckande säkerhetslösningar. Vi börjar med en detaljerad rådgivning, bland annat platsundersökning och -analys, och identifierar den skräddarsydda lösning som kan tillgodose ditt företags specifika behov för att optimera och förbättra hela din videoinfrastruktur. Korrekt projekthantering omfattar professionell installation, följt av fjärrövervakningstjänster för att kontrollera IT-infrastrukturen och nätverksstatusen, samt underhåll för att säkerställa problemfri drift av ditt videosäkerhetssystem.

Den kompletta fristående lösningen

MOBOTIX kameror innebär en enorm förbättring av hela bildbearbetningen. Inspelningarna har överlägsen kvalitet, även när föremål rör sig snabbt eller i svagt ljus. Tack vare bildskärpan kan du alltid se exakt vad som händer i lokalerna. Tack vare den höga bildkvaliteten kan du ta del av de minsta detaljerna och tack vare den innovativa rörelseavkänningen vet du exakt var du ska titta. 


MxActivity-sensorn skiljer vinden eller fåglarnas rörelse från verkligt misstänkta aktiviteter och minskar falsklarm med upp till 90 %. Du kan automatisera systemets svar på identifierade aktiviteter snabbt och enkelt, och konfigurera det så att det öppnar bommar för behöriga bilar och reagerar på misstänkta rörelser vid en viss tidpunkt på dagen med ett ljudmeddelande. 


Alternativen är oändliga. Du kan helt enkelt skräddarsy de många funktionerna för kommersiell kameraövervakning efter dina egna individuella behov. Det är upp till dig.


Med intelligent videosäkerhet kan du fokusera på att sköta ditt företag och uppnå dina affärsmål utan att behöva oroa dig för anläggningen. Funktionerna omfattar:

   

   

Ikon för anpassningsfunktion

Automatisering

Ikon för kvalitetsfunktion

Komplett system

Ikon för pekfunktion

Rörelseavkänning

Ikon för teknikfunktion

Ingen central server behövs

Ikon för mediehanteringsfunktion

Skalbar säkerhetslösning

Ikon för användarfunktionalitet

Avancerade analyser

Ikon för mobilitetsfunktion

System med tvåvägsljud

Er säkerhet är vårt uppdrag

Professional Video Security Solutions

Ladda ner
Solution3-mx_FL_en_170504_KMU-A4

Kontakta oss

Kontakta oss
Required form 'SolutionsContactForm' does not exist.

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings