Karriär hos Konica Minolta

 

Lediga jobb

Hos Konica Minolta kommer du snabbt att uppleva en bra och flexibel arbetsmiljö, frihet och ansvar, vilket är nyckelord för kedjans arbete. Kolla in våra olika lediga tjänster som omfattar både försäljning och administrativa tjänster i hela Norden.

Börja din karriär på Konica Minolta och bli en del av ett av Nordens mest globala IT-företag som förändrar och revolutionerar hur vi arbetar i framtiden.

Sök lediga jobb

Icke begärd ansökan

Om du inte hittar en ledig tjänst som matchar dina krav är du alltid välkommen att skicka en spontanansökan till oss.

Vi går regelbundet igenom våra spontanansökningar och återkommer till dig om vi hittar en tjänst som matchar din profil.

Spontansökan

 

Upplev Konica Minoltas arbetsmiljö


Våra fantastiska medarbetare hjälper våra kunder att bemästra den digitala eran genom marknadsledande utskriftssystem för kontor och produktion, smarta IT- och affärsprogramvarulösningar samt en innovativ portfölj av video- och vårdtjänster. Från hårdvara till mjukvara till service- och konsultlösningar: vi skapar mervärde genom intelligent anslutna data på arbetsplatsen.  
 
För att stödja dig erbjuder vi ett starkt ramverk och möjligheten att göra spännande saker. Att skapa mervärde. Eftersom Rethink Impact är vår prioritet.  
 
Naturligtvis vill du få bästa möjliga bild av exakt vad det innebär och hur det är att arbeta här. Det är därför vi har skapat den här karriärsektionen. Vårt mål är att ta reda på om vi passar ihop. 
 
Att bygga framtidens affärer tillsammans börjar med att ta reda på vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig. Eller så kan du ta en genväg direkt till våra lediga tjänster och ta reda på hur du kan använda din kunskap och erfarenhet i arbetet.
 
Välkommen till Konica Minoltas arbetsmiljö.