Övervakningssystem för sjukvården

En betydande utmaning för säkerhetsansvariga

Förbättra ditt patientinriktade tillvägagångssätt, sjukhusets effektivitet och mycket mer


Vårdinrättningar som sjukhus och kliniker kan ställa säkerhetsansvariga inför verkliga utmaningar. Många aktiviteter inom offentlig vård måste ske på några ögonblick för att ha en chans att lyckas.

På moderna sjukvårdsinrättningar måste många aktiviteter, ofta livräddande behandlingar, utföras omedelbart om de ska ha önskad effekt. För att det ska vara möjligt måste patienter, personal och egendom inom vårdsektorn skyddas genom ständig övervakning eftersom sökningar görs efter infektioner och relevanta data, förebyggande kontroll, vård- och sjukdomskontroll och mycket mer i vad som ofta kan bli livräddande behandlingar. 


MOBOTIX-övervakningslösningar för sjukvården ger skarpa, tydliga bilder för bättre bevis, möjliggör kontinuerlig interaktion mellan patienter och vårdgivare, bidrar till att minska servicekostnaderna och förbättrar processeffektiviteten när de integreras med befintliga elektriska system inom sjukvården

Allt från en enda källa

Allt från en enda källa

Övervakningslösningar som alla sjukhus behöver

MOBOTIX erbjuder övervakningsprogramvaror för sjukvården som utformats för att ge dig intuitiva och flexibla lösningar inom områden som videohantering, videoanalys och enhetskontroll. 


Lösningarna omfattar: 

  • MOBOTIX videohanteringssystem (VMS) som inte kräver någon hanteringsserver och har all intelligens inbyggd.
  • Inbäddad videoanalys (föremålsräkning/värmekarta/beteendeidentifiering) med liveanalys lokalt i kameran, så att nätverket inte överbelastas.
  • Videorörelseavkänning (aktivitetssensor) med ett system som är utformat för att kompensera för väderförhållanden året runt, upptäcka rörelser även i totalt mörker och automatiskt konfigurera data
Hardware
hardware icon
Mer än bara en standardlösning

MOBOTIX kameror kan användas inom en mängd olika områden och är kända i branschen för sin enastående tillförlitlighet. Kamerorna ger den ultimata energieffektiviteten och högsta korrektheten – en enda kamera kan diskret övervaka ett helt område utan döda vinklar.

Software
software icon
Allt från en enda källa

De intuitiva och flexibla programvarulösningarna från MOBOTIX är utformade för att hjälpa dig att hantera och analysera videomaterial, samt för att styra den enhet som används för att producera videon. MOBOTIX videohanteringssystem (VMS) ger dig alla funktioner du kan behöva, utan att det behövs någon hanteringsserver eller inbäddad videoanalys.

Tjänster
service icon
Det perfekta allsidiga paketet

MOBOTIX är med dig i varje steg av processen och ger dig konceptet med perfekta, heltäckande säkerhetslösningar. MOBOTIX börjar med en detaljerad rådgivning, bland annat en platsundersökning och -analys, och fastställer sedan en lösning som är perfekt anpassad efter ditt företags behov. Den är utformad för att optimera och förbättra all din videoinfrastruktur. Korrekt projekthantering omfattar professionell installation, följt av fjärrövervakningstjänster för att kontrollera IT-infrastrukturen och nätverksstatusen, samt underhåll för att säkerställa att ditt videosäkerhetssystem alltid fungerar smidigt.

Övervakningssystem för sjukvården

Övervakningssystem för sjukvården

MOBOTIX erbjuder öppna programgränssnitt, decentraliserad teknik och intelligenta, heltäckande övervakningslösningar. Bland dessa finns inomhus- och utomhuskameror, tak- eller väggfästen, brandskydd, värmekameror, beteendeanalyser och kameror som är särskilt utformade för användning på natten eller dagen. 


När det gäller åtkomstkontroll kan du styra vem som går in och ut genom att installera kameror nära anläggningens ingång. Funktioner som varningsalternativet för begränsade områden har visat sig vara mycket användbara. Intelligenta åtgärder har en effektiv avskräckande verkan, bland annat tvåvägsljud, styrning av belysning, larm och meddelanden. Tillämpningar som är utrustade med sensoriska inslag möjliggör omedelbar identifiering av sådant som sker på avstånd, perfekt för att skydda egendom och analysera beteende, till exempel människoräkning och rörelsespårning. Dessutom kan MOBOTIX-termografi upptäcka bränder eller överhettade enheter i ett tidigt skede, vilket utlöser ett automatiskt larm.

   

   

Ikon för användarfunktionalitet

Integrerad intelligens som är optimerad för fjärrstyrda tillämpningar och molnbaserad teknik

Ikon för hastighetsfunktion

Data som samlas in och visas i realtid

Ikon för teknikfunktion

Decentraliserat koncept och helt självhanterande kameror

Ikon för kvalitetsfunktion

CMOS-sensorer av högsta kvalitet för utmärkt bildkvalitet

Ikon för anpassningsfunktion

Integrerad professionell VMS- och videoanalysprogramvara

Ikon för pekfunktion

Ljus-, ljud- och rörelseavkänning

Ikon för användarfunktionalitet

Använder artificiell intelligens för att reagera snabbt och minimera falsklarm

Intelligenta lösningar för vård och hälsa

Högsta kvalitet, fantastisk bildteknik, och intelligent managering med Mobotix.

Ladda ner!

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings