Konica Minoltas rådgivning om informationssäkerhet

Fråga dig själv: är ditt företag säkert? Vad skulle du vara beredd att göra för att skydda det?

Cyberbrottslingarna har utvecklats och nu är de ute efter ditt företag


De dagar då cyberattackerna bestod av lite mer än skrattretande försök att få tag på dina bankuppgifter i bedrägliga e-postmeddelanden är långt borta. Idag är det inte längre frågan om ditt företag kommer att utsättas för cyberattacker eller inte. Det är när det gör det.

Om du vill säkerställa att ditt företag är skyddat mot sådana attacker är Konica Minolta din partner. Företagets expertis och omfattande erfarenhet ger en unik översikt över alla dina aktiviteter vid definiering av den lösning som passar dig. Företagets experter på säkerhet för skrivarenheter, videosäkerhet, IT-säkerhet och datasäkerhet analyserar dina säkerhetskrav och samarbetar med dig för att ta fram ett koncept för din totala säkerhet.

Om du trodde att en liten verksamhet inte fanns med på cyberbrottslingarnas radar får du tänka om. Små och medelstora företag är nu mer sårbara än någonsin. De utgör strax under hälften av alla cyberattacker i världen.

Här får du veta hur ett samarbete med Konica Minolta kan hjälpa ditt företag att skydda sig mot cyberattacker.


Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings