Optimerade utskriftstjänster

Fokusera på din verksamhet och låt oss hantera din utskriftsinfrastruktur

Upptäck möjligheterna med Optimized Print Services


Din utskriftsinfrastruktur bör passa ditt företags specifika krav och måste stödja dina processer och arbetsflöden på ett smidigt sätt. Men viktigast av allt är att den fungerar tillförlitligt!

Många utskriftsmiljöer idag är ett virrvarr av utskrifts-, bildbehandlings- och faxenheter som varken har konfigurerats eller hanteras på ett sätt som gör att de kan hålla jämna steg med dagens snabba affärsvärld. Sådana hafsiga strukturer är ett hinder för din organisations effektivitet som helhet.


Att lägga för mycket tid på administration eller att lösa maskinvaruproblem kan ofta hindra dina anställda från att koncentrera sig på sina huvuduppgifter och utgöra slöseri med både tid och pengar. Syftet med optimerade utskriftstjänster är att hjälpa ditt företag att öka effektiviteten i alla utskrifts- och skanningsrelaterade processer.


Vi skapar en individuell lösning för dina behov, vilket garanterar maximal datasäkerhet, är ekonomiskt gångbar och miljövänlig. Genom att garantera kostnadsminskningar och problemfria processer utvecklar vi förbättringsstrategier baserade på historiska data och dina framtida mål. Utskriftshantering är en viktig del av Optimized Print Services. Det tar hand om hela utskrifts- och skanningsinfrastrukturen, inklusive rutinuppgifter som automatisk leverans av förbrukningsartiklar. Vi strävar även efter att uppnå kontinuerlig optimering, så att du och dina anställda kan koncentrera er helt på era huvuduppgifter!

Optimized Print Services

Optimized Print Services

Optimized Print Services

Konica Minoltas Optimized Print Services (OPS) kombinerar konsulttjänster, maskinvara, programvaruimplementering och arbetsflödeshantering för att minska dokumentutgifterna. Med våra hanterade tjänster som täcker utskriftsinfrastrukturen säkerställer vår strategi för förebyggande och prediktivt underhåll att de enheter som du använder alltid fungerar på ett tillförlitligt sätt och att eventuell avbrottstid minimeras. Allt sammantaget ger det maximal produktivitet och effektivitet, med minimal ansträngning – vilket gör att du och ditt team kan fokusera på dina jobb i stället för på administrationsfrågor.

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas utskriftsmaskinvara

Vill du ha det allra bästa inom digital utskriftsproduktion? Du hittade det precis. Konica Minoltas maskinvara för produktionsutskrift och kontor är branschledande, med enheter som erbjuder revolutionerande färgbildkvalitet, ultrasnabba svartvita utskrifter, inbyggda efterbehandlingsalternativ av proffskvalitet som överensstämmer med dina komplexa jobbspecifikationer och mycket mer. Oavsett företagets storlek eller specialområde kan du med vår utskriftsmaskinvara bygga upp din utskriftsinfrastruktur, hantera digitalt innehåll, använda toppmoderna mätinstrument och utforska andra lösningar som är utformade för att förändra ditt arbetsflöde på ett genomgripande sätt.

Software
software icon
Konica Minoltas programvaruprodukter

Utforska de oräkneliga sätt som Konica Minoltas programvaruprodukter kan förbättra din verksamhet. Konica Minolta löser din verksamhets problem, matchar olika arbetssätt och erbjuder programvarulösningar som uppfyller behoven i din bransch. Genom att alltid prioritera dina behov uppfyller Konica Minolta programvarukraven även från de mest krävande globala organisationerna. Med hjälp av systemet kan du hålla nere kostnaderna för utskrift och kopiering, skapa avancerade säkerhetsåtgärder för att se till att känsliga dokument inte hamnar i obehöriga händer och mycket mer.

Tjänster
service icon
Alltid till din tjänst

Vår erfarna och kunniga specialistpersonal besvarar eventuella frågor och visar hur du använder produkten. Våra tjänster är till för dig, i ett supportsystem som är utformat för att du och ditt företag ska kunna dra full nytta av lösningarna. Vi erbjuder en rad olika tjänster, bland annat optimerade utskriftstjänster som kombinerar rådgivning, implementering av maskinvara och programvara, arbetsflödeshantering som sänker dina dokumentutgifter och smarta säkerhetstjänster för att skydda din verksamhet.

Konica Minoltas Optimized Print Services består av följande delar

   

   

Ikon för användarfunktionalitet

OPS-konsult

Konsulttjänster för att analysera och bedöma kundens aktuella status eller arbetssätt i syfte att sammanställa en lösning som är skräddarsydd efter dina specifika behov.

Ikon för anpassningsfunktion

OPS-implementering
Implementering, integrering, förändringshantering, projektledning och utbildning baserat på dina behov

Ikon för produktivitetsfunktion

OPS-hantering
Skalbar portfölj med automatiserade tjänster som driver och hanterar hela din skrivarpark

Kontakta oss

Kontakta oss
Required form 'SolutionsContactForm' does not exist.

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Ladda ner broschyren

Lär dig mer om skräddarsydda lösningar och förenkla ditt dagliga arbete

Ladda ner nu