Framtiden för bokutgivning

Ny teknik för tjänster på begäran erbjuder en mängd nya bokutgivningsalternativ som dina kunder kommer att älska

Skapa nya intäkter genom utskrifter på begäran


Konica Minoltas oöverträffade AccurioPress-serie med maskinvaror gör att du kan ta del av marknader för egenutgivning som en gång hade varit olönsamma – eller helt enkelt inte funnits alls.

Tidigare var bokutgivning en komplicerad verksamhet. Som vi alla vet förändras tiderna – och tekniken. Utgivning var tidigare en offsettryckdomän, men nu är utgivning på begäran en sektor som växer snabbt. Det gör att blivande författare överallt kan producera böcker, kalendrar, tidskrifter eller fotoalbum på begäran, även i små tryckserier.


Därför har det blivit en potentiellt enorm affärsmöjlighet för digitala tryckerier. Flexibla tryckerier kan dra nytta av den här trenden genom att producera en mängd bundna dokument, bland annat böcker, kalendrar, tidskrifter och fotoalbum. InfoTrends förväntar sig att marknaden för boktryck kommer att växa med 16,7 % under den sju år långa prognosperioden, vilket innebär att tryckvolymen från bokutgivning blir nästan 54 miljarder sidor. Med andra ord är bokutgivning på begäran ett nytt affärsområde som är väl värt att undersöka närmare!


Utgivning på begäran gör att författare kan ge ut böcker på egen hand eller till och med ”sälja först och trycka sen”. Den stora fördelen med utgivning på begäran är att även små tryckserier med bara en kopia är möjliga och lönsamma. Det förkortar dessutom tiden för en bok att nå marknaden. Utgivning på begäran kan vara en lukrativ källa till nya intäkter för din verksamhet.


Men hur kan du få ut mesta möjliga av den här marknaden? Konica Minoltas oöverträffade AccurioPress-serie med utskriftsmaskinvara, som omfattar både AccurioPress- och bizhub Press-produktserien, erbjuder en mängd fördelar som gör det möjligt för dig att göra just det. AccurioPress-systemen är perfekta för att utöka digitala utskriftsmiljöer, med professionell modulär efterbehandling, enastående färg- och registreringsstabilitet i kombination med utmärkt utskriftskvalitet. AccurioPress-systemen ger tryckerier möjlighet att hantera ett bredare utbud av viktiga digitala utskriftstjänster och utskriftsprogram, bland annat utskriftsprodukter i färg som visitkort, flygblad, broschyrer, banderoller, kuvertutskrift och mycket mer.

Bokutgivning

Bokutgivning

Framtidens utgivning

Det sägs att vi alla har minst en bok inom oss – och för dig som tryckeri är det potentiellt mycket goda nyheter. Utgivning på begäran är ytterligare en sektor som växer snabbt och som har skapats ny teknik under de senaste två årtiondena. Dina kunder vill att du ska erbjuda utgivning på begäran eftersom det gör självutgivning i små tryckserier möjligt och genomförbart, förkortar tiden det tar för boken att nå marknaden, sänker kostnaderna för utgivning och eliminerar kostnaden för att lagra tryckta böcker.

Hardware
AccurioPress och bizhub PRESS

Vill du ha det allra bästa inom digital utskriftsproduktion? Du hittade det precis. Konica Minoltas maskinvara för produktionsutskrift och kontor är branschledande, med enheter som erbjuder revolutionerande färgbildkvalitet, ultrasnabba svartvita utskrifter, inbyggda efterbehandlingsalternativ av proffskvalitet som överensstämmer med dina komplexa jobbspecifikationer och mycket mer. Oavsett företagets storlek eller specialområde kan du med vår utskriftsmaskinvara bygga upp din utskriftsinfrastruktur, hantera digitalt innehåll, använda toppmoderna mätinstrument och utforska andra lösningar som är utformade för att förändra ditt arbetsflöde på ett genomgripande sätt.

Software
Konica Minoltas programvaruprodukter

Utforska de oräkneliga sätt som Konica Minoltas programvaruprodukter kan förbättra din verksamhet. Konica Minolta löser din verksamhets problem, matchar olika arbetssätt och erbjuder programvarulösningar som uppfyller behoven i din bransch. Genom att alltid prioritera dina behov uppfyller Konica Minolta programvarukraven även från de mest krävande globala organisationerna. Med hjälp av systemet kan du hålla nere kostnaderna för utskrift och kopiering, skapa avancerade säkerhetsåtgärder för att se till att känsliga dokument inte hamnar i obehöriga händer och mycket mer.

Tjänster
Alltid till din tjänst

Vår erfarna och kunniga specialistpersonal besvarar eventuella frågor och visar hur du använder produkten. Våra tjänster är till för dig, i ett supportsystem som är utformat för att du och ditt företag ska kunna dra full nytta av lösningarna. Vi erbjuder en rad olika tjänster, bland annat optimerade utskriftstjänster som kombinerar rådgivning, implementering av maskinvara och programvara, arbetsflödeshantering som sänker dina dokumentutgifter och smarta säkerhetstjänster för att skydda din verksamhet.

Framtiden för bokutgivning

Framtiden för bokutgivning

Därför är utskrift på begäran så efterfrågat (och på väg att bli ännu större)

Utgivning på begäran ger en mängd fördelar. Genom att bredda din förmåga att trycka böcker, kalendrar, tidskrifter, fotoalbum och mycket mer skapar den en potentiellt enorm ny inkomstkälla, samtidigt som den möjliggör en mer intensiv användning av befintliga utskriftsfunktioner, till exempel inbyggda efterbehandlingsfunktioner. 


Om du vill öka dina försäljningsintäkter, bredda din portfölj och få fotfäste på en snabbt växande ny marknad måste du övergå till utgivning på begäran och installera anpassad maskinvara från AccurioPress-serien med maskinvaror. 


Utgivning på begäran omfattar följande fördelar:

Effektivitet

Sparar material, tid och pengar

Produktivitet

Introducerar en mycket effektiv produktionsprocess

Inlärning

Kort inlärningskurva

Skapar färdiga utskriftsprodukter, bland annat bokbindning och -vikning, utan extra manuella steg

Utbud

Utökar ditt utbud av utskriftsprodukter och utskriftstjänster

Gör det möjligt för författare att publicera på egen hand

Gör det möjligt för författare att publicera på egen hand

Gör att du kan erbjuda kalendrar, böcker och annat material

Gör att du kan erbjuda kalendrar, böcker och annat material

Gör små boktryckserier lönsamma

Gör små boktryckserier lönsamma

Minimerar kostnaderna för utskriftsförberedelse

Minimerar kostnaderna för utskriftsförberedelse

Minimerar kostnaderna för utskriftsförberedelse

Minimerar kostnaderna för utskriftsförberedelse

Forma Print för nya affärer!

Prokom är Konica Minoltas User Community där vi arrangerar events och branschträffar, du kan även hitta marknadsundersökningar, information och praktiska verktyg som hjälper dig att bli bättre informerad, mer produktiv och inte minst mer lönsam. På Prokom tror vi att det inte bara handlar om vad du gör, det handlar om vad du skapar för möjligheter.

Gå med i Prokom
prokom logo horizontal

Konica Minoltas affärsutvecklingsprogram

DIGITAL1234 presenterar fyra enkla steg för ökad verksamhet. Konica Minoltas affärsutvecklingsprogram har utformats för att hjälpa tryckerier att utvecklas inom sin verksamhet.

 

Det kräver en möjlighetsbaserad metod som visar kunderna i fyra praktiska steg hur de kan identifiera, bedöma, motivera och implementera nya affärsmöjligheter. Allt du behöver göra är att registrera dig en gång för att få all den här värdefulla informationen – utan några förpliktelser eller kostnader.

 

Fyra steg för att bygga upp din verksamhet:

Så kan du tjäna på att ge ut böcker

Så kan du tjäna på att ge ut böcker

Utgivning på begäran

Utgivning på begäran är en växande verksamhet som innefattar att producera böcker, kalendrar, tidskrifter eller fotoalbum på begäran. Utgivning var tidigare en offsettryckdomän, men har nu blivit en stor affärsmöjlighet för digitala tryckerier. Utgivning på begäran gör att författare kan ge ut böcker på egen hand eller till och med ”sälja först och trycka sen”, som man brukar säga.


Den stora fördelen med utgivning på begäran är att även små tryckserier med bara en kopia är möjliga och lönsamma. Det förkortar dessutom givetvis tiden för en bok att nå marknaden. Utgivning på begäran kan vara en lukrativ källa till nya intäkter för din verksamhet. Vi kan hjälpa dig att utnyttja den här marknaden.


Därför vill kunder ha utgivning på begäran:

  • Möjliggör egenutgivning av små tryckserier
  • Förkortar tiden att nå marknaden
  • Sänker utgivningskostnaden
  • Eliminerar kostnaden för att lagra tryckta böcker

Så kan du dra nytta av utgivning på begäran:

  • Ny inkomstkälla
  • Bred jobbpotential: böcker, kalendrar, tidskrifter, fotoalbum osv.
  • Mer intensiv användning av befintliga utskriftsfunktioner, till exempel inbyggda efterbehandlingsfunktioner

Öka dina försäljningsintäkter och bredda din portfölj genom utgivning på begäran – det är en revolutionerande nyhet!

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss för mer information

Kontakta oss

Tror du att utgivning på begäran kan vara rätt väg för ditt företag? Kontakta en av våra specialister om du vill veta mer om hur våra AccurioPress-maskinvarulösningar kan uppfylla dina behov.

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!