Globala affärer

Konica Minolta – din nyckel till en global verksamhet i framtiden


Vad är gemensamt för digital omvandling, artificiell intelligens, molnlagring och hämtning av data, förbättrad mobilitet och banbrytande cybersäkerhetsåtgärder? Det handlar om en abrupt förändring av arbetsplatsens natur under de kommande åren. Är du redo att göra det här tillsammans med en stark och tillförlitlig global partner?

Konica Minolta kommer att bli din favoritpartner. Våra engagemangsteam samarbetar med dig för att utveckla Workplace of the Future™ som är utformat för att uppfylla dina specifika behov för att möta den här nya världen. Vår expertis och våra lösningar ger dig och din personal maximal kontroll och omedelbar global åtkomst till de data som behövs, vilket ökar både produktiviteten och vinsten. På Konica Minolta tror vi på att främja meningsfull innovation, utveckla ny teknik och utveckla kreativa idéer som innebär en betydande förändring över hela världen. 


De här tjänsterna levereras via Konica Minoltas MPS-program (hanterade utskriftstjänster), med innovativa nya bedömningsfunktioner, konsolidering av utskriftsenheter och betydligt lägre driftskostnader. Med stöd av vårt globala supportcenter får du en enda kontaktpunkt för alla dina globala affärstjänster och kan leverera konsekventa resultat – en viktig nyckel till framgång. 

Transforming Global Business

Being innovative doesn't necessarily always mean: technology; it is understanding what is important and growing creative ideas that deliver significant change for millions of people. Our Global Business Services are about the customer and to improve their business. We want to provide better decisions by making use of IoT to connect data in a smart way. Data which is available anywhere, anytime to have access to all information when you need them.

Att tala om global verksamhet innebär att tala om globalt ledarskap. Konica Minoltas team för globala affärstjänster har en unik position med kontor i Nord- och Sydamerika, EMEA och Asien/Stillahavsområdet. 


Vi finns representerade i över 150 länder, med cirka 41 500 medarbetare över hela världen. En enhetlig informationsplattform och organisationsstruktur i alla våra dotterbolag garanterar identiska program och driftstjänster av hög kvalitet i många länder och regioner. 


Konica Minolta strävar efter att tillhandahålla ett särskilt Konica Minolta-team för globalt kontoengagemang som hjälper dig att definiera och utveckla en gemensam global vision av hanterade utskriftstjänster (MPS), samtidigt som det uppmuntrar till innovation och ger programresultat genom utförande på lokal nivå. Det ger dig en form som hjälper dig att se ditt företag utvecklas, förstå dina affärsbehov ur ditt perspektiv, lösa de utmaningar som dina globala kunder står inför och bidra till en bättre framtid för alla inblandade.

Utforska våra globala företagstjänster

Optimera arbetet och hantera din information globalt med Konica Minolta

Ladda ner broschyren om globala affärsmöjligheter