Logistisk videoövervakning

Optimera logistiksäkerheten på alla anläggningar

Automatiserad kameraövervakning för felfri logistik


Vill du optimera ditt sätt att använda kameraövervakning i din logistikblandning och hålla alla dina anläggningar och processer säkra? Genom att optimera logistikprocesser och använda videologistikövervakning för att förbättra din säkerhets- och övervakningsblandning kan du noggrant övervaka rörelser, varor och system som används i dina lokaler och skydda logistikflödet mer effektivt än någonsin tidigare.

Vill du optimera dina logistikprocesser? I så fall bör du se till att välja en partner du kan lita på! 


Moderna kommersiella platser som lagerlokaler kräver strikta säkerhetspolicyer och optimerade logistikprocesser för att förhindra skada eller förlust av varor, system och data som cirkulerar där. 


Alla platser i ditt företag kräver strikt säkerhet för att förhindra skador på din egendom, stöld, förlust eller risk för felaktig hantering av varor. MOBOTIX robusta kameraövervakningssystem har utformats för att vara förberett för processautomatisering med IoT (Internet of Things). Tack vare krypterad kommunikation är MOBOTIX logistiksystem cybersäkrat, erbjuder oslagbar övervakningskapacitet och har de senaste säkerhets- och övervakningsfunktionerna som du och ditt företag verkligen kommer att uppskatta. 


Systemet är dessutom utrustat med hemisfärisk teknik för att säkerställa maximal täckning med minsta möjliga antal kameror. Åtskild drift säkerställer fullständigt skydd mot skador, stöld och vandalisering. I och med det minskade behovet av underhåll blir den totala ägandekostnaden lägre, så att du kan vara säker på att få hög avkastning på din investering.

LOGISTIK

LOGISTIK

Införliva övervakning i din strategiska blandning

MOBOTIX övervakningskameror har en rad funktioner som ett logistikverktyg. Kamerorna är IoT-förberedda (Internet of Things) för att säkerställa intelligent processautomatisering, mäta temperaturer för att förbättra övervakningen av maskiner på plats, dina hanterings- och styrningsalternativ och undvika risken för betydande skador på verksamheten. De har även en robust, vädertålig konstruktion för tillförlitlig och säker användning utomhus året runt, maximal täckningsgrad med minsta möjliga antal kameror (”hemisfärisk teknik”) och är tillverkade i Tyskland för hög kvalitet och den ultimata tillförlitligheten.

Hardware
hardware icon
MOBOTIX x6-serien

Om du behöver registrera videodata i hög upplösning är de innovativa kamerorna i MOBOTIX x6-serien en smart investering. De öppnar upp för en mängd nya tillämpnings- och integreringsalternativ för att tillgodose alla kunders behov. Maskinvaran har spännande funktioner och mycket mer, bland annat ett decentraliserat koncept, lägre totala ägandekostnader och hemisfärisk teknik. Kameror i MOBOTIX x6-serien ger dig överlägsen bildkvalitet, en produkt av hög kvalitet och de är cybersäkra.

Software
software icon
Videohanteringssystem (VMS)

MxManagementCenter (MxMC) är ett kraftfullt och användarvänligt videohanteringssystem med inbyggd intelligens. Systemet kan användas intuitivt på Windows- och Apple-datorer, så ingen hanteringsserver behövs.

Tjänster
service icon
Rådgivning

Övervakning skräddarsydd efter ditt företags specifika behov. Vår rådgivningstjänst omfattar optimering och förbättring av hela din videoinfrastruktur, bland annat en platsundersökning och -analys.

Kontakta oss

Kontakta oss
Required form 'SolutionsContactForm' does not exist.

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings