Hantering av säkerhetskopiering

Behöver du en hantering av säkerhetskopiering som du kan lita på?

Sov gott med vetskapen om att våra återställningshanteringssystem arbetar dygnet runt för att säkerhetskopiera och skydda dina data


Vår kostnadseffektiva hantering av säkerhetskopiering tar hand om alla dina datalagrings- och säkerhetsbehov. Vi säkerställer att din databas och dina filer är skyddade och optimerar konfigurationen av din programvara vid behov.

Du är i trygga händer med vår ultrasäkra, hanterade säkerhetskopieringstjänst som är en del av våra hanterade IT-tjänster. Den omfattar lagring av serverdata och hantering, support och daglig administration av arbetsplatsens säkerhetskopieringssystem.


Vi tillhandahåller även viktiga tjänster och lösningar som är utformade för att underbygga dina initiativ för hantering av hela datalivscykeln, bland annat katastrofåterställning och dataskydd. Konica Minoltas fjärradministrerade tjänster för hantering av säkerhetskopiering använder en strukturerad metod för att säkerställa att plattformen snabbt och enkelt kan återställas om ett systemfel inträffar eller vid någon typ av dataintrång.


Tjänsten är helt flexibel och skräddarsydd efter behoven hos små, medelstora och stora organisationer och kan tillhandahållas på plats, i moln eller i hybridversioner. Den innehåller ett brett utbud av tekniska alternativ, från NetApp till Veeam, SolarWinds och mycket mer, och är skalbar, så att du bara ”betalar per användning” för dina faktiska behov.

Managerad Back-Up

Skydda kritiska data

Ladda ner
IMS_Managed Back-up Service_Leaflet

Kontakta oss

Kontakta oss
Required form 'SolutionsContactForm' does not exist.

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings