Intelligent processövervakning för industri och viktig infrastruktur

Övervaka all viktig infrastruktur och alla processer på en gång

Intelligent processövervakning och händelsehantering för industri och viktig infrastruktur


Viktig infrastruktur i form av maskiner, utrustning och material i företagets lokaler behöver skydd och fjärrövervakning som inte bara är effektiv, utan även kostnadseffektiv hela tiden. Funktionerna för intelligent processautomatisering som tillhandahålls av MOBOTIX-enheter garanterar driftssäkerhet och optimering av arbetsflöden, samtidigt som de skyddar både fysiska tillgångar och data mot alla typer av hot.

Konica Minoltas viktiga infrastrukturlösningar är alla förberedda för Internet of Things för att säkerställa intelligent processautomatisering. 


MOBOTIX-systemen erbjuder temperaturmätning för att förbättra övervakningen av maskiner på anläggningar, hanterings- och styrningsalternativ och undvika risker för betydande skador på din verksamhet. De är robusta och vädertåliga för tillförlitlig och säker användning utomhus och tillverkade i Tyskland för garanterad hög kvalitet och tillförlitlighet.

Lösning

Lösning


Hardware
hardware icon
Så mycket mer än en standardlösning

MOBOTIX kameror kan användas på en mängd olika sätt i en modern organisation och är kända för sin enastående tillförlitlighet. Kamerorna ger den ultimata energieffektiviteten och är otroligt exakta: en enda kamera kan diskret övervaka ett enormt område utan döda vinklar. MOBOTIX x6-kamerorna har H.264- och ONVIF-kompatibilitet och med PoE (Power over Ethernet) har de en maximal strömförbrukning på 8 W.

Software
software icon
VMS – för allt från en enda källa

MOBOTIX videohanteringssystem (VMS) är en intuitiv och flexibel programvarulösning från MOBOTIX för videohantering, videoanalys och enhetskontroll. Systemet kräver ingen hanteringsserver och allt du behöver är inbyggt, så du behöver inte bekymra dig om att installera nya lösningar.

Tjänster
service icon
Det perfekta allsidiga paketet

Vi är med dig i varje steg av processen och ser till att du erbjuds ett koncept med heltäckande säkerhetslösningar som är skräddarsytt för din organisation. Vi börjar med en detaljerad rådgivning, med bland annat platsundersökning och -analys, och tar upp ditt företags specifika behov och optimerar och förbättrar hela videoinfrastrukturen. En korrekt projekthanteringslösning omfattar professionell installation, följt av fjärrövervakningstjänster för att kontrollera IT-infrastrukturen och nätverksstatus, samt underhåll för att säkerställa problemfri drift av ditt videosäkerhetssystem.

Intelligent processövervakning för industri och viktig infrastruktur

Intelligent processövervakning för industri och viktig infrastruktur

Den fristående lösning du behöver

MOBOTIX-enheter erbjuder en komplett fristående lösning som inte kräver någon ytterligare infrastruktur. Om du investerar i den här sortens kommersiell kameraövervakning behöver du inte bekymra dig om separata stödsystem, programvara eller en central server. Det sparar inte bara tid och energi som du annars skulle lägga på att leta efter lämpliga delar, utan det är även ett kostnadseffektivt, prisvärt transparent alternativ och mycket mer tillförlitligt än system med flera delar. Alla processer, till exempel händelse- och larmhantering, inspelning och bildbearbetning, hanteras och slutförs i säkerhetskameran.


MOBOTIX-kameror är en enastående förbättring av hela bildbearbetningen. Inspelningarna har överlägsen kvalitet, även när föremål rör sig snabbt eller i svagt ljus. Tack vare bildskärpan kan du alltid se exakt vad som händer i lokalerna. Tack vare den höga bildkvaliteten kan du ta del av detaljer och tack vare den innovativa rörelseavkänningen vet du var du ska titta. 


MxActivity-sensorn skiljer vinden eller fåglars rörelser från verkligt misstänkta aktiviteter och minskar falsklarm med upp till 90 %. Du kan automatisera systemets svar på identifierade aktiviteter snabbt och enkelt, och konfigurera det så att det öppnar bommar för behöriga bilar och reagerar på misstänkta rörelser vid en viss tidpunkt på dagen med ett ljudmeddelande. Alternativen är oändliga. Du kan helt enkelt skräddarsy de många funktionerna för MOBOTIX kommersiella kameraövervakning efter dina egna individuella behov. Det är upp till dig.

   

   

Ikon för kopieringsfunktion

Automatisering

Ikon för anpassningsfunktion

Komplett system

Ikon för pekfunktion

Rörelseavkänning

Ikon för teknikfunktion

Ingen central server behövs

Ikon för produktivitetsfunktion

Skalbar säkerhetslösning

Ikon för användarfunktionalitet

Avancerade analyser

Ikon för kvalitetsfunktion

System med tvåvägsljud

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings