Trio av förtroende

Tre anledningar till att kunderna litar på oss

 

Trio av förtroende

Mer än 1 miljon installerade enheter* bevisar våra kunders förtroende för oss 

Tre skäl till varför kunder litar på oss.

Standarder och hög tillförlitlighet


Du kan lita på riktigheten och tillförlitligheten i Konica Minoltas instrument.

  • Våra instrument är utformade för att uppfylla tillämpliga internationella och nationella mätstandarder inklusive CIE, ISO, ASTM, DIN, JIS, etc. Spårbarhet och certifikat kalibrering finns också, och vi är ackrediterade som ett kalibrerings laboratorium för JCSS (Japan Calibration Services System).
  • Våra instrument är designade och tillverkade för att erbjuda hög tillförlitlighet även efter lång användning. De flesta av våra instrument tillverkas och kontrolleras för kvalitet i Japan, med strikta kontroller för att säkerställa att de är väl inom specifikationerna vid tidpunkten för transporten och kommer att erbjuda våra kunder en lång och pålitlig livslängd.

Respekt för säkerhet och miljöbestämmelser


  • Våra instrument uppfyller till fullo elsäkerhet och miljöbestämmelser som gäller inte bara i Japan utan även i andra länder som USA, de europeiska länderna, Kina, etc. Dessa inkluderar regelverk såsom Japan Electrical Product Safety Law, UL-godkännande krav, CE-märkning, nätadaptrar med låg strömförbruknings föreskrifter etc.
  • Vi har ISO 140001-certifiering, och alla våra produkter uppfyller RoHS-kraven.

Full support från Produktförslag till Kundservice


Vårt mål är att erbjuda kunderna helhetslösningar, inte bara att sälja produkter

  • Innan en försäljning, ger våra erfarna och kunniga säljare kunderna råd om att välja optimala instrument och mätmetoder för att på så sätt uppnå de önskade resultaten.  Även efter produkten eller systemet är köpt kan vårt omfattande stödsystem svara på frågor om produktens funktion och användning.
  • I många regioner erbjuder vi olika typer av seminarier, utbildning, samråd, etc. för att hjälpa kunderna att fördjupa sin förståelse av grundläggande och avancerade mätprinciper, kvalitet, kontrollmetoder gällande standarder, etc. Våra online Measurement Fundamentals sidor är också en bra introduktion till färg- och ljusmätningar.
  • Våra säljbolag erbjuder världen över ett brett utbud av tjänster, som kan omfatta upphandling av tjänster, på-platsen-service, IQ OQ PQ validering etc. för att möta kundernas behov.  (Observera att tjänster som erbjuds kan variera beroende på region och säljkontor. Kontakta ditt närmaste Konica Minolta säljkontor eller auktoriserad återförsäljare för information om utbudet i ditt område.)
  • Vi har etablerat 26 stora serviceanläggningar i världen, med välutbildade tekniker erbjuder vi kontroll, kalibrering och reparation av våra instruments för att säkerställa högsta mätsäkerhet och tillförlitlighet.

* Det totala antalet mätinstrument (exkl. fotografiska meter) som sålts av Konica Minolta Inc. Optik Company och dess föregångare översteg 1,2 miljoner enheter i mars 2011.