Webbinar - Varför ska du digitalisera dina arbetsprocesser?

 

Varför ska du digitalisera dina arbetsprocesser?

Digitalisering handlar inte bara om data. Det handlar också om vad du gör med data och hur kunskapen du får genom digitalisering kan ge dig en enklare, mer effektiv och lönsam vardag.

Undvik dyra processer
När du digitaliserar dina arbetsprocesser slipper du slösa onödig tid på triviala uppgifter. Den tid du vinner kan du istället spendera på mer värdeskapande uppgifter. Som att anställda får extra tid till att ge kunderna bättre service. Det kan också vara att medarbetarna blir mer effektiva så att de når löser fler uppgifter eller så får kunderna en bättre upplevelse av företaget.

Det är de enkla och repeterbara processerna som med fördel kan digitaliseras så att du får mer tid för de komplexa uppgifterna. I slutändan hjälper digitalisering av arbetsprocesser till att öka företagets intäkter.

Men hur går du från data till handling?
Du kan få svaret genom att delta i webbseminariet, där Kaspar Bøgh Christensen från Nextagenda visar den senaste Microsoft-tekniken. Han visar konkreta exempel från organisationer som har uppnått ökat värde genom att digitalisera sina arbetsflöden.

Under webbinaret kommer vi att beröra:
  • Konkreta exempel från organisationer
  • PowerBI / Powerplatform
  • Hur vi kan leverera en app på bara två veckor
  • Hur du hanterar din data och IT-säkerhet
  • Hur du kommer igång snabbt och enkelt


Webbinariet är affärsinriktat och riktar sig till dig som är intresserad av digitalisering och systemstöd för triviala arbetsprocesser. Du kan till exempel vara ansvarig för digitalisering, CIO / IT-chef, områdes- eller affärschef. 

När? 
Onsdagen den 26:e maj kl 13-14.

OBS! Webbinaret är på engelska!

Du möter Kristian Brendstrup

De senaste 16 åren har Kristian arbetat med digitalisering i olika företag och branscher nom leverans, produktion och transport. Detta har gett Kristian en god inblick i försäljnings- och serviceprocesser samt en god förståelse för värdekedjor både inom och utanför företaget.

Kristian har en bra drivkraft, tänker "utanför lådan" och sedan använder han de idéer och tekniker vi har för att säkerställa en bra lösning.

Du möter Kaspar Bøgh Christensen

Inom Nextagenda ansvarar Kaspar för affärsapplikationer, dvs. kundlösningar baserade på Microsoft Dynamics 365 och PowerApps.

Kaspar har arbetat direkt med och varit involverad i mer än 80 CRM-projekt under de senaste 20 åren och han har arbetat på alla affärsnivåer. Hans erfarenhet från både stora internationella och mindre danska CRM-projekt har gett honom en unik inblick i framgångsrika implementeringar, där inte bara tekniken lyckats utan också där lösningen ger betydande affärsresultat.