Workplace One

IT-plattformen som hanterar företags fullständiga IT-behov och behov av samarbete

Arbetsplatsen för det moderna företaget


Behöver du ett enkelt IT-system för ditt företag? Workplace One är en IT -plattform som täcker alla dina IT -behov. Fokus ligger på att underlätta din dagliga verksamhet genom att hantera och hosta företags IT-infrastruktur och affärsapplikationer i molnet. Det är ett flexibelt, säkert samarbetsutrymme med Microsoft 365-licenser och fjärrskrivbordstjänster. Arbetsvärlden fortsätter att förändras och företag behöver teknik och IT-kraft för att klara sig. Konica Minolta med Workplace One är din IT-kraft för en modern och effektiv arbetsmiljö.

Tjänsten är byggd utifrån tre användartyper som alla har olika sätt att använda applikationer och funktioner: Cloud User, Published App-användare och Full Remote Desktop User. Allt är baserat på dina behov - vi designar den här lösningen för dina olika typer av användare, oavsett om de är mobila, använder affärsapplikationer eller behöver ett "enhetsoberoende" fjärrskrivbord. Workplace One ger dig flexibilitet och kostnadseffektivitet.

Det finns givetvis flexibilitet i form av vilken användartyp dina enskilda användare ska ha. Du kan t.ex. ha 20 st Molnanvändare, 35 st Publicerad app användare och 50 st Fullt fjärrskrivbordsanvändare.
 

TRE ANVÄNDARTYPERCLOUD USER

är en användare som normalt sett inte har behov att arbeta i verksamhetsapplikationer utan via publika webbapplikationer och Teams. Finns i två utföranden: Light och Full Cloud


PUBLISHED APP USER 

 

är en molnanvändare som även har behov att komma åt bolagets verksamhetsapplikationer på ett säkert och flexibelt sett. Dessa appar nås enkelt via din dator eller smartphone.FULL REMOTE DESKTOP USER

är de användare som behöver säkerhet, stabilitet och åtkomst till samma arbetsyta och verksamhetsapplikationer oavsett varifrån du är och vilken enhet som helst.

Workplace One erbjuder en rad olika fördelar - enkelt för både din IT-avdelning och dina anställda


Genom att flytta både infrastrukturen och alla nya och befintliga affärsprogram och mjukvara till molnet, minskar den manuella IT-driften avsevärt. Det ger de anställda ett lättanvänt, webbaserat verktyg som integrerar olika arbetsplatsapplikationer och data i ett enda användargränssnitt.

Omfattande men ändå flexibelt: Workplace One-plattformen uppfyller specifikt kraven från små och medelstora företag. Oavsett om du vill börja om från början eller förbättra din befintliga digitala infrastruktur, hjälper vi dig att hitta rätt tillvägagångssätt för din verksamhet.

 

Förenklad IT-drift:

Spara interna IT-resurser tack vare snabb och enkel implementering av en molnlösning – du behöver inte investera i, installera eller driva din egen infrastruktur på plats.

Förbättrat mobilt arbete, samarbete och affärsprocesser:

Anställda kan när som helst komma åt Workplace One från vilken enhet som helst. Samarbetsutrymmet kan nås via Microsoft Teams, mobilappar eller en webbläsare. Att dela kunskap, filer och information via Microsoft Teams eller företagets målsida ger en helt ny nivå av smidighet i dina affärsprocesser..

Högsta säkerhet:

Brandvägg och antivirusprogram hjälper dig att sova lugnt med vetskapen om att din programvara och data är säkra hela tiden. Dagliga säkerhetskopior görs på alla dina servrar och Office/Microsoft 365, vilket säkerställer att alla dina servrar och filer är skyddade. Multifaktorautentisering förhindrar som standard obehörig åtkomst till känslig information..

Med Workplace One utökar Konica Minolta säkerhets- och säkerhetskopieringstjänsterna utöver standardlösningar.


Ökad flexibilitet::

Välj mellan olika användartyper för att stödja behoven hos ditt växande företag. Anpassa Workplace One efter ditt företags individuella arbetsflöden och företagsidentitet..

Framtidsberedskap:

Systemet kan skalas efter antal användare och kapacitetskrav. Applikationer kan läggas till eller tas bort som du vill, beroende på din verksamhets utveckling. Dessutom kan din individuella SharePoint-sida anpassas till dina föränderliga affärsbehov.

Workplace One är den perfekta grunden för att stödja dina framtida behov. Vi kan tillhandahålla informationshantering och datainsiktslösningar som körs på samma plattform. Om du har digitalisering och förenklade arbetsprocesser i åtanke, har Konica Minolta kunskapen att ta ut potentialen i din data, genom att använda MS Power-plattformen, vilket ger dig insikt bakom datan och de lösningar som matchar.

Dra fördel av Microsoft 365 -programmen

Vi finns här för att guida dig till nya funktioner och möjligheter från det ständigt växande universum av Microsoft-applikationer. Du kommer att lära dig nya sätt att arbeta, vara mer effektiv och produktiv och se nya möjligheter i användningen av M365-applikationer.

Key features

Key features
 • Olika typer av användare beroende på åtkomst- och administrationsbehov
 • Integration med Office/Microsoft 365
 • Multifaktorautentisering för extra säkerhet
 • Anpassningsbar företagssida baserad på SharePoint Online
 • Hantering av Office/Microsoft 365 och Windows-server Active Directory
 • 24/7 fjärrövervakning av servrar och applikationer
 • Säkerhetskopiering av all data i SharePoint, Microsoft Teams, OneDrive
 • Windows-server i certifierade Konica Minolta-datacenter

 

Vår servicedesk finns här för dig

En av hörnstenarna i tjänsten är vår servicedesk. Det är en grupp skickliga IT-tekniker som kan åtgärda fel direkt när de tar emot ett samtal eller gör ett ärende. Allt för att du som kund ska få så snabb hjälp som möjligt och känna dig trygg med tjänsten.

Servicedesk hjälper dig med användarhantering, grupphantering, felsökning och mycket mer. Vi hjälper även till med förändringar av användartyper. Om behoven ändras, skalar vi givetvis både upp och ner användartyper och antal. En användare kan till exempel få ett komplett fjärrskrivbord under resan.

Workplace One som IT-chef

Upptäck Workplace One – all information på ett ögonblick.

Genom att ladda ner broschyren får du omfattande information:

 • Förändringar i arbetslivet påverkar verksamhetsmodeller och IT-lösningar
 • Workplace One baserat på dina IT- och samarbetsbehov
 • En rad fördelar som det ger din organisation
 • Konica Minolta som din IT-partner ger dig nytt värde
Ladda ner broschyren och dra full nytta av Workplace One!

Ladda ner Workplace One-broschyren

Fyll i formuläret så öppnas broschyren i din webbläsare.

Låt oss vara din IT-chef


Behöver du mer kraft för IT och modern arbetsplats? Är du orolig för säkerheten? Konica Minolta och Workplace One-lösning löser dina bekymmer och IT-behov.
Konica Minolta är Gold Microsoft Partner och företagens pålitliga IT -partner.

Vill du veta mer om Workplace One? Fyll i kontaktformuläret, vår Workplace One-specialist kommer att kontakta dig snart.