Säkerheten kommer alltid först

Säker utskriftsmiljö på Konica Minolta

Enhetssäkerhet


På alla företag hanterar medarbetare enorma mängder information varje dag och mycket av den är naturligtvis konfidentiell. Dokument, personuppgifter, adresser, budgetar, planer, modeller och oräkneliga andra resurser skrivs ut, kopieras och skannas varje timme som går i kommersiella organisationer av alla typer och storlekar. Utan tillförlitlig säkerhet löper de en hög risk att sådana känsliga data hamnar i obehöriga händer.

Konsekvenserna av detta, med kopierade framtidsplaner och modeller som distribueras till konkurrerande företag, sålda personuppgifter och avslöjade budgetar, kan vara förödande.

Enhetssäkerhet

Enhetssäkerhet

Säkerheten kommer alltid först

Datasäkerhet är en av de viktigaste aspekterna av att driva en framgångsrik och tillförlitlig verksamhet idag. En eller annan mindre spricka i företagets säkerhetsrustning kan leda till att konfidentiella data exponeras och att ditt rykte i branschen förstörs. Konica Minolta förser sina kunder med säkra enheter som garanterat inte sviker dem, och ett utbud av mycket tillförlitliga standardlösningar. Med hjälp av identifiering och förebyggande av säkerhetsintrång kan företag förhindra skador på sin ekonomi och sitt rykte på både företags- och individnivå. 

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas multifunktionsskrivare

Majoriteten av Konica Minoltas enheter är utrustade med hårddiskar och mycket tillförlitliga säkerhetsmekanismer med centralt minne, vilket säkerställer att konfidentiella data och annan känslig företagsinformation alltid skyddas. Konica Minolta erbjuder högsta möjliga säkerhetsnivå med ISO 15408 gemensamma kriterier för certifiering.

Software
software icon
Konica Minoltas programvaruprodukter

Utforska de oräkneliga sätt som Konica Minoltas programvaruprodukter kan förbättra din verksamhet. Konica Minolta löser din verksamhets problem, matchar olika arbetssätt och erbjuder programvarulösningar som uppfyller behoven i din bransch. Genom att alltid prioritera dina behov uppfyller Konica Minolta programvarukraven även från de mest krävande globala organisationerna. Med hjälp av systemet kan du hålla nere kostnaderna för utskrift och kopiering, skapa avancerade säkerhetsåtgärder för att se till att känsliga dokument inte hamnar i obehöriga händer och mycket mer.

Tjänster
service icon
bizhub SECURE

Konica Minolta har utvecklat bizhub SECURE för att ge kunderna de resurser som krävs för att skydda all information på bizhubs interna hårddisk. När Konica Minolta har fastställt sina kunders specifika behov konfigureras en rad av multifunktionsskrivarens säkerhetsfunktioner så att alla data, dokument och all information som rör multifunktionsskrivaren är helt skyddade.

Gör inte misstaget att ignorera säkerhetsproblem kopplade till multifunktionsskrivare. Om en enhet är tillgänglig för en mängd olika användare (bland annat medarbetare, besökare och entreprenörer) ökar risken för dataläckor. Konica Minolta erbjuder lösningar som kombinerar snabb åtkomst till alla funktioner i enheten med möjligheten att kontrollera de anställdas åtkomsträttigheter. Det säkerställer att besökare eller obehörig personal inte kan komma åt konfidentiella data. Konica Minoltas system är alltid säkra, flexibla och användarvänliga, så att det är du som har kontroll. 


Med Konica Minolta vet du att du implementerar exakt rätt datasäkerhetspolicyer och kan säkerställa att de nyligen kopierade konfidentiella dokumenten som ligger i multifunktionsskrivarens utmatningsfack eller filer som lagras på en enhets hårddisk inte hamnar i fel händer. Det omfattande utbudet av säkerhetsåtgärder som erbjuds av Konica Minolta gör att du kan garantera att dina dokument och data är skyddade.

Våra enheter är utformade för att integreras i nätverksmiljöer, vilket säkerställer att multifunktionsskrivare måste uppfylla stränga säkerhetsstandarder och att potentiella säkerhetsläckor täpps igen med hjälp av nätverksanslutningen. Allt detta säkerställer att du kan dra nytta av de många sätt som Konica Minolta skyddar dina data på och begränsar åtkomsten till konfidentiell information.

   

   

Ikon för teknikfunktion

Faxlinjesäkerhet

Ikon för användarfunktionalitet

Portar och protokoll som skyddas av administratören

Ikon för anpassningsfunktion

S/MIME-kryptering

Ikon för produktivitetsfunktion

SMTP-autentisering

Ikon för mobilitetsfunktion

Metoder för användarautentisering 

Kontakta oss

Kontakta oss
Required form 'SolutionsContactForm' does not exist.

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings