dokoniFIND - LÄTT ATT SÖKA OCH HITTA FÖRETAGSINFORMATION

förändra ditt sätt att se på smart sökning


Gå bortom sökningen och agera på data 

Att hitta dokument, filer och information har länge varit en utmaning för företag – och det blir svårare när informationsvolymerna ökar exponentiellt, och vi står inför ökande mängder ostrukturerad data när organisationer går mot mer digitala sätt att arbeta.
 
Vår lösning för företagssökning, dokoniFIND, hjälper dig att få kontroll över din strukturerade och ostrukturerade data och använda den till fullo.
 
Lika intuitiv att använda som vilken bekant webbsökmotor som helst, med dokoniFIND kan du söka i alla dina anslutna arkiv via en enda åtkomstpunkt och hämta dokument och filer i hundratals format. På så sätt hjälper det dig att omvandla distribuerad, fragmenterad och svårhanterlig data till en kunskapsbas som levererar insikter och information för att stödja beslutsfattande och handling. Det hjälper också till att minska risken för att organisatorisk kunskap går förlorad när anställda slutar.


Kostnaden företag idag lägger på informationssökning

Sök i antal minuter per dag

Minuter

Antal anställda

Inkomst per anställd och timme

Sök i antal minuter per dag

Minuter per dag 200

Antal timmar per vecka 16.67

De längsta sökningarna kostar dig detta under ett år

Kostnad per år €21.000

Förvånad över denna kalkyl?

BOKA EN DEMO!

Förutsättning: 252 arbetsdagar per anställd och år

Vår online-kalkylator är tänkt som vägledning och utgör ingen bindande kalkyl. Kontakta oss för en individuell analys.

dokoni FIND: hitta all företagsinformation du letar efter på ett ställe

dokoni FIND är en omfattande lösning för företagssökning och indexering. Användare kan hitta all information oavsett plats eller filformat, enligt sina egna behörigheter. Så användare behöver inte längre veta var de ska leta, utan sökningen fungerar som google - den vet vad du letar efter.

Upptäck fördelarna med data

Upptäck fördelarna med data


Ge dina anställda möjlighet att upptäcka fördelarna med data

Den nya versionen av dokoniFIND markerar en ny milstolpe i funktionalitet. Den kombinerar etablerade företagssökningsfunktioner med smarta verktyg som låter individer granska hittade dokument och arbeta med dem - genom att lägga till anteckningar och anteckningar, organisera dem efter kategori eller lägga till dokument kronologiskt till en tidslinje, exportera dem till olika format och mer.
 

Dessa funktioner förvandlar dokoniFIND från ett enkelt sökverktyg till en Insight Engine som ger organisationer möjligheten till nya kunskapsupptäckter.

 

Enterprise Search: dokoniFIND ger omedelbar åtkomst till alla relevanta data från ett enda sökgränssnitt — även när data är "dolda" i e-postbilagor, skannade filer; eller innehas i CRM-poster och molnappar – utan att behöva byta från en applikation till en annan. Dess OCR-teknik gör dokumentinnehåll fullt sökbart, vilket möjliggör djupsökning som går utöver filnamn och metadata.

Dokumenthantering: När en användare har kört en sökning kan de granska de hämtade dokumenten med hjälp av förhandsgranskningsfunktionen i deras föredragna display; och kör till och med en separat sökning i dokumentförhandsgranskningsfönstret. En rad verktyg låter användare granska de förhandsgranskade dokumenten och arbeta med dem genom att: 

Lägga till kommentarer och anteckningar – till exempel för att markera viktiga meningar, stycken eller bilder för framtida referens
Använda taggar för att spara tid genom att organisera och kategorisera dokument för snabb och enkel hämtning och omedelbar tillgång till data från tidigare dokumentgranskningar
Lägga till hittade dokument till en kronologisk tidslinje kronologier. Den här tidslinjefunktionen låter användare omorganisera sökresultaten kronologiskt baserat på datum och tid för händelser som beskrivs i dokumenten, snarare än efter datum och tid för dokumentets skapande.
 
Knowledge Management: Med hjälp av dokoniFIND kan granskare sammanställa kunskapen som finns i dokument och filer så att efterföljande sökningar kommer fram till nyckelinsikter snabbare. Om en dokumentsamling behöver triageras eller minskas gör dokoniFIND det enkelt för granskare att markera vilka dokument och data som är relevanta för ett visst användningsfall och vilka som inte är det. Detta, i kombination med förmågan att organisera dokument kronologiskt (beskrivits ovan), gör det möjligt för användare att få en mycket mer kraftfull förståelse från sin information.


Enkel, effektiv sökning och navigering. dokoniFIND tillhandahåller sökförfinare så att användare enkelt kan hämta och navigera i relevant data. Det breda utbudet av raffinörer inkluderar filtyper, tillägg, plats och så vidare. Den senaste dokoniFIND gör en extra mil med avancerad NLP-extraktion (natural language processing). Så alla egennamn, platser och organisationsnamn extraheras från texten i alla dokument och görs tillgängliga som sökförfinare.
 
GDPR och rapporteringsmodul: Denna tilläggsmodul gör det möjligt för dokoniFIND Insight att stödja GDPR-efterlevnad genom att skapa rapporter baserade på all indexerad data. Detta är särskilt användbart när du behöver hitta och dokumentera filer och data som innehåller personligt identifierbar information (PII). Dataskyddsombud kan sedan samla in uppgifterna och skapa rapporter som visar alla dokument där PII har exponerats.

Förenklad IT

 • Drift utan störningar. Lämna data där de är. Ingen krånglig konvertering, integration, migrering eller anpassad kodning krävs. dokoniFIND kan hitta och hämta filer i hundratals format i anslutna arkiv, var de än finns, i realtid.
 • Indexering i realtid. dokoniFIND håller ditt index uppdaterat i realtid.
 • Enkel skalbarhet. Börja smått och skala snabbt till alla volymer av filer och data och alla antal användare, utan anpassad utveckling eller integrationstid.
 • Integrerad säkerhet. Applikationen följer det säkerhetssystem som du redan har infört och ser till att användarna endast kan få tillgång till det innehåll som de är behöriga att se dokoniFIND är helt integrerat med stöd för Active Directory eller Azure AD. Så om en användares säkerhetsrättigheter ändras uppdateras dokoniFIND automatiskt.
 • HTTPS som standard. Ger dig kontroll över användar-ID:n och möjliggör säkrare autentisering.
 • Alltid uppdaterad. Du drar nytta av kontinuerliga releaser och automatiska uppgraderingar, så du använder alltid den senaste versionen av dokoniFIND och eventuella nödvändiga säkerhetsborttagningar kommer att tillämpas omgående.
   

Sökning med dokoniFIND

 • Sök efter expertis. Sök enkelt bland CV:n, ansökningsbrev och all korrespondens med HR- eller anställningskandidater.
 • Sök efter leveranskvitton. Sök enkelt efter leveranskvitton medan Accounts Payable verifierar fakturor för betalning.
 • Sök i tidigare svar på förfrågningsunderlag. Om du måste lämna anbud på arbete eller svara på ett RFP kan du snabbt hitta svar som lämnats i tidigare förslag.
 • Sök i bildfiler. Fotografier, skärmdumpar, ritningar och andra bildfiler (t.ex. CAD, PDF-filer) som innehåller text är lätt sökbara.
 • Sök efter personliga eller känsliga uppgifter. Med hjälp av dokoniFINDs extraktorer för personuppgifter kan du omedelbart identifiera om det finns personuppgifter som finns i en datamängd. Detta inkluderar körkort, kreditkortsnummer, passnummer osv. *Oval, detta kräver en anpassad installation av våra professionella tjänster.
 • Sök efter bästa praxis och mallar. Filer som är markerade som exempel på bästa praxis eller standardformulärsmallar kan enkelt identifieras med hjälp av dokoniFINDs taggningsfunktionalitet.
 • Hitta och granska dokument för rättstvister eller due diligence-dokument.
 • Sök i e-postbilagor. Hitta enkelt information som aldrig har laddats ner och arkiverats. Massor av information finns i de anställdas inkorgar för e-post.


 Identifiera snabbt alla dokument och all korrespondens som är relevanta för ett kundklagomål eller en juridisk förfrågan.


 

 

Läs mer i dokoni FIND-broschyren

Datasöknings- och indexeringsapplikationen dokoni FIND, utvecklad för företag, hjälper användare att hitta den information de behöver – oavsett filformat eller plats. Ladda ner broschyren för att lära dig mer om funktionerna och fördelarna med programvaran och de tekniska kraven.

Ladda ner!

Vill du veta mer? Kontakta oss!