Konica Minolta MarketPlace

Upptäck Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Appbutiken är enkel att komma åt, så att du får tillgång till funktioner som helt förändrar dokumenthanteringen. De lösningar och appar som erbjuds kan lösa både vanliga kontorsproblem och mindre frekventa problem.


Besväras du av en opraktisk filöverföring? I så fall bör du överväga att installera en app som ansluter MFP:n till en populär molnlösning som Dropbox, Google Drive, OneDrive eller Microsoft SharePoint. Försöker du förstå innehållet i ett utländskt dokument? Få det översatt till ditt modersmål på bara några sekunder. Med Konica Minolta Marketplace kan du även planera marknadsföringskampanjer, ändra text till tal, distribuera meddelanden på alla dina MFP-enheter samt konvertera filer till PDF, Word, Excel och många andra format.


Du behöver inte någon ytterligare dyr infrastruktur, långvariga licenskontrakt eller tidskrävande personalutbildning. Konica Minolta Marketplace erbjuder appar som är flexibla, kostnadseffektiva och enkla att använda. De effektiviserar dina dagliga uppgifter, sparar tid åt din personal och gör att du kan få ut det mesta möjliga av den här banbrytande tekniken.

Konica Minolta MarketPlace

Konica Minolta MarketPlace

Utnyttjar ditt företag inte hela sin potential?


Oavsett om du äger ett litet företag eller är VD för ett internationellt företag är du med all säkerhet medveten om att vissa uppgifter, även om de är obehagliga och otroligt tråkiga, helt enkelt inte går att undvika för att det dagliga kontorsarbetet ska fungera effektivt. Att underlåta att utföra sådana uppgifter kan orsaka onödiga förseningar, skapa stora och små distraktioner samt minska motivationen. Allt det här påverkar ditt företag och dess arbetsflöde. Det medför slöseri med tid för personalen – och slöseri med pengar för dig.


Men som tur är kommer nu smarta lösningar till din räddning. Konica Minolta Marketplace kommer helt att förändra hur ditt team utför mindre kontorsuppgifter. På samma sätt som du kan förvandla en smartphone till en specialiserad enhet genom att helt enkelt installera några få mobilappar har en multifunktionell skrivare (MFP) den funktionspotential som behövs för att nå en helt ny nivå. MFP:n kan inte bara skriva ut och kopiera – den kan även ge personalen värdefull support och automatisera en mängd mindre kontorsuppgifter. Med Konica Minolta Marketplace kan medarbetare äntligen utnyttja sin fulla potential och fokusera på helheten.

Konica Minolta MarketPlace - Appar till din skrivare

Vill du ha smarta och användbara funktioner för att förenkla ditt kontorsliv? Men du vill inte investera i enorma mängder tid och pengar i nya sofistikerade mjukvarulösningar som kan omfattande underhåll och uppdateringar? Med andra ord: Du vill bara betala för de funktioner du verkligen behöver. Konica Minolta MarketPlace är gjord för att förbättra din MFP med ytterligare funktioner - smart och direkt