bizhub SECURE – smart säkerhet som skyddar ditt företag

Data – dina mest värdefulla och sårbara affärstillgångar

Tjänsten bizhub SECURE kan aktiveras på valfri multifunktionell Konica Minolta bizhub-enhet, antingen lokalt eller före leverans, så oavsett hur stort ditt företag är kan du arbeta tryggt. Med bizhub SECURE-skydden på plats kan du vara säker på att dina utskriftsdata får ett kompromisslöst säkerhetsskydd.


Den multifunktionella bizhub-enheten och dess hårddisk (HDD) skyddas så att dina data är mer än bara säkra – de blir bizhub-säkra!bizhub SECURE

bizhub SECURE

På senare år har dataintrång blivit ett allvarligt problem för många företag, med omfattande medieuppmärksamhet för datastölder och dataintrång som orsakar skada på olika företags ekonomi och rykte globalt. 


På Konica Minolta vet vi att dataskydd är viktigt för ditt företag. Det är därför våra multifunktionella bizhub-enheter har den högsta säkerhetsnivån, och med bizhub SECURE kan vi ge dig ett extra lager av omfattande skydd, så att dina data förblir dina utan att dataflödet på kontoret störs. Vad ingår?


Funktioner i bizhub SECURE:


  • Ändra administratörslösenordet
  • Kryptera hela innehållet på bizhub-hårddisken
  • Skapa ett säkert alfanumeriskt lösenord för att låsa bizhub-hårddisken
  • Eliminera alla dataspår även efter att de tagits bort med tillfällig dataöverskrivning
  • Schemalägg bizhub-multifunktionsenheten att automatiskt ta bort allt material som finns i elektroniska mappar
  • Utökad närverkssäkerhet
  • Antivirus

bizhub SECURE

Av alla resurser i dagens affärs- och yrkesvärld kan dina data vara de mest värdefulla - och också de mest sårbara. Det är därför Konica Minolta erbjuder lockdown-skydd med bizhub® SECURE: förbättrade datasäkerhetsåtgärder för att ge din bizhub MFP högsta säkerhetsnivå.

bizhub SECURE

När du arbetar med känslig information måste du veta att den är säker. Även om du gör enkla uppgifter, t.ex. utskrift eller skanning, kan du lämna data som är öppna för stöld.

bizhub SECURE broschyr

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings