Webbinar - Vad har hållbarhet, digitalisering, print och maskininlärning gemensamt?

 

Konica Minolta tillsammans med Nextagenda är en visionär partner. 

Vi arbetar med de företag och organisationer som vill leverera resultat utöver det normala. Företag och organisationer som vill utnyttja all sin data optimalt. Företag som vill konkurrera om att vara datadrivna, att ha bättre data, bättre insikt och vara mer proaktiva än sina konkurrenter.

Vi gör saker lite annorlunda, vi utmanar normen och sätter nästa agendaför innovation och konkurrenskraft.
 
Därför bjuder vi nu in till webbinar enligt nedan:Vad har hållbarhet, digitalisering, print och maskininlärning gemensamt?

De är alla centrala element i Smart Workflow Solutions, SWS® som är en process och en lösning som syftar till att digitalisera manuella processer. Genom att samla in, analysera och presentera utskriftsdata kan vi inte bara kvalificera och föreslå digitaliseringsinitiativ utan också att minska utskriftsvolymerna, vilket sparar både kostnader och sparar miljön.
 
Nyfiken att få veta mer? Anmäl dig nedan och läs mer!
 

När? 
Torsdag den 22:e juni kl. 10-11.

OBS! Webbinaret är på engelska!

Du möter Christian Vinter

Christian Vinter är ledare för NextAgendas AI-team och har doktorsexamen i numerisk astrofysik från Köpenhamns universitet. Sedan 2008 har han arbetat som konsult inom finanssektorn med fokus på maskininlärning och databehandling i allmänhet.