Konica Minolta Mobile Print


Enkel mobil utskrift


Kostnadsfri lösning för ökad flexibilitet i mobil utskrift

 

Utskrift och skanning – alltid nära till hands med Konica Minolta Mobile Print.

 

Den moderna affärsmiljön kräver ofta att vi agerar på plats i händelse av allvarliga problem, brister i dokumentationen eller förseningar. Bärbara datorer och mobila enheter som är anslutna till trådlöst internet har som tur är gjort kommunikation och uppgiftshantering mycket enklare, och den här mobiliteten och flexibiliteten har spridits till andra verksamhetsområden. Konica Minoltas mobila utskrift innebär att du kan göra mycket mer än att bara hämta en saknad fil i dokumentationen. Du kan ansluta till den valda multifunktionsskrivaren direkt och ha den utskrivna kopian i dina händer några ögonblick senare.

 

Konica Minoltas mobila utskrift levereras i en kostnadsfri app som du har nära till hands. Med den kan du på ett ögonblick skicka utskriftsjobb och skanna dokument på distans. Du behöver inte kunna använda ett komplext gränssnitt: appen är tydlig och enkel att följa, även när du har bråttom och gör flera saker samtidigt. Konica Minoltas mobila utskrift är en perfekt lösning för företag av alla former och storlekar – från små företag med en enda skrivare till internationella företag med global närvaro.

 

Konica Minolta Mobile Print-logotyp


Ladda ner den kostnadsfria appen nu:

KMMP_QR_itunes.png
App_store_badge.png
KMMP_QR_google-play.png
get_it_on_play_logo.png
KMMP_QR_windows-app-store.png
download_from_windows_phone_store_144x50.png
Konica Minolta Mobile Print-arbetsflöde

Funktioner

Funktioner

Konica Minolta Mobile Print är en kostnadsfri app för mobil utskrift för alla större mobila plattformar, bland annat iOS, Android och Windows 10, som ansluter mobila enheter till Konica Minoltas multifunktionella bizhub-utskriftssystem. Vilka är de två huvudfunktionerna i den här appen? Du kan skriva ut från och scanna till en handhållen enhet och se till att affärsanvändare alltid har viktiga dokument till hands.


  • Heltäckande filkryptering
  • Användares åtkomsträttigheter
  • Minskar driftskostnader
  • Integreras med vanliga redovisnings- och utskriftshanteringssystem
  • Kan installeras på 10 minuter
  • Säker utskrift av jobb


Ingen komplex infrastruktur eller dyra nya enheter behövs: nu kan du enkelt och snabbt ansluta till en av dina enheter och börja skriva ut direkt. Filernas källa spelar ingen roll eftersom mobila utskrifter kan skrivas ut från enhetens internminne, e-post, webbläsare, välbekanta program eller Google Cloud Print-tjänsten när som helst. Även mobil skanning med Konica Minoltas multifunktionsskrivare har blivit enklare – allt du behöver göra är att dela filerna med dina medarbetare, skicka dem direkt till mobiltelefoner eller spara i molnet. Filtypen är inte heller något problem: Konica Minolta Mobile Print har stöd för alla de populäraste formaten, bland annat JPEG, GIF, BMP, PNG, PDF, TIFF, XPS, DOCX, XLSX, PPTX med flera. Oavsett om du saknar en tryckt version av en layout eller design, en del av ett kontrakt eller en annan filtyp behöver du bara ha tillgång till en skrivare. Administratörsstyrda åtkomsträttigheter för användare kan tilldelas till anställda. Med Konica Minoltas mobila utskrift är du verkligen superflexibel. Gäster som besöker kontoret? Du kan snabbt och enkelt tilldela dem åtkomsträttigheter för gästutskrifter också. Autentisering med PIN-kod, ID-kort eller användarnamn och lösenord är ett säkert sätt att skydda konfidentiella dokument. Så låt ditt företag växa och prova mobila utskrifter kostnadsfritt. Med den här lösningen sparar du tid, pengar och arbete, så att du alltid har kontroll – oavsett var du befinner dig.
Hämta produktbroschyren nu för att få all information.

Broschyr Konica Minolta mobil utskrift

Kontakta oss