SPAR, Tjeckien

spar, czech republic logo

SPAR, Tjeckien

SPAR, Tjeckien

Främja effektiviteten för att driva verksamhetens tillväxt

Högkvalitativa och visuellt slående reklammaterial som kataloger, affischer, broschyrer och kuponger är fortfarande en viktig del av marknadsföringsstrategier för stora företag, särskilt stormarknader. Utmaningen är att göra den här processen mer flexibel och effektiv för att spara tid och resurser samtidigt som det ger tryck av hög kvalitet som inte tar evigheter att skapa.


Spar CZ behövde producera ett brett utbud av reklammaterial och det handlade om att trycka cirka 1 750 A1- och A-affischer per vecka. Eftersom de lade ut trycktjänsterna på entreprenad var problemet som Spar CZ stod inför att trycket tog minst några dagar då de inte längre kunde justera eller ändra det beställda trycket. När en konkurrent till exempel lanserade ett attraktivt erbjudande som kunde locka bort kunderna kunde de inte ändra sin egen kampanjstrategi när produktionen av reklammaterialet hade inletts.


Konica Minolta erbjöd Spar CZ lösningar för att producera ett brett utbud av marknadsföringsmaterial vid behov. Med KIP C80 producerar och distribuerar SPAR CZ nu nya affischer i bredformat över natten!


Med KIP-serien kan de nu justera sin kampanjstrategi i sista minuten.


quotation marks

Nu har vi friheten att, i sista minuten, bestämma vad vi ska marknadsföra, hur många affischer som ska produceras i varje storlek, när de ska distribueras och vart de ska skickas. Oavsett om det handlar om att bara trycka fem affischer till en viss butik eller att producera 2 000 affischer för en nationell kampanj kan vi implementera det över natten! Det gör vår kampanjstrategi så mycket mer effektiv. När vi nu producerar och distribuerar vårt marknadsföringsmaterial centralt har den här lösningen också sänkt våra logistikkostnader, vilket har ökat vår lönsamhet

Martin Ditmar

vd för SPAR Tjeckien


Möjliggör tryck i bredformat

Så kan du tjäna på att vidga ditt tankesätt

Bredda dina kunders digitala tryckhorisonter och öka effektiviteten i deras marknadsföringsaktiviteter. På den snabbt växande marknaden för tryck i storformat kan du leverera ett unikt värdeförslag och generera helt nya affärer. Snabbare tonerbaserade storformatstryck ger dig en fantastisk chans att locka nya kunder. Och eftersom dina driftskostnader är lägre kommer storformatstryck också att öka din vinst.


Så här kan dina kunder dra nytta av storformatstryck:

  • Iögonfallande effekter av bredare tryckmaterial
  • Effektivare marknadsförings- eller reklamaktiviteter
  • Lägre produktionskostnader för sådant material


Så här kan du tjäna på storformatstryck:

  • Generera helt nya affärer
  • Tillgång till nya marknadssektorer
  • Lägre driftskostnader
  • Förbättrad pappershantering
  • Unika värdeförslag

Relaterade Kundhistorier

Relaterade Kundhistorier