Övervakningssystem i detaljhandeln

Låt vår teknik hantera dina säkerhetsproblem – och visa dig framtiden

Inga döda vinklar i din säkerhet, försäljningsstrategi eller marknadsföring – med kameraövervakning i detaljhandeln


Ett allsidigt övervakningssystem som förändrar ditt sätt att arbeta

Konica Minolta Video Security Services kan avsevärt förbättra din marknadsföring, öka försäljningen och göra din butik till en bättre och säkrare plats. Distraheras du av säkerhetsfrågor när du försöker fokusera på utvecklingen av ditt företag? Eller är du intresserad av att använda IP-övervakningskameror för att göra din infrastruktur säkrare? 


Om du inte litar på din nuvarande övervakningskonfiguration eller vill investera i en överlägsen lösning kan Konica Minolta nu hjälpa dig att få säkerhet och trygghet när du stänger butiken varje kväll. Vår egenutvecklade 360° hemisfäriska IP-kamerateknik har funktioner för att täcka alla dina lokaler, medan hemisfärisk bearbetning ger förbättrad videokvalitet och upplösning, vilket gör att du kan se de (ofta viktiga) extra detaljerna. 


En modern IP-kamera hjälper dig inte bara att förhindra stöld och ger bevis på misstänkt beteende, utan kan även användas som ett sätt att generera mycket värdefulla data för att förbättra butikens design och kundens önskemål. 


Du och kunderna kommer att uppskatta videoövervakningssystemets diskreta design, och kameran kommer att lära dig massor om kundernas shoppingvanor, både verkliga och potentiella, så att du kan finjustera din säljstrategi efter önskemål – och hålla dig säker och steget före konkurrensen!

DETALJHANDEL

DETALJHANDEL

Fokusera på det som är viktigt för ditt företag – säkerhet och försäljning

Låt vår teknik hantera dina säkerhetsproblem! En tillförlitlig och effektiv MOBOTIX-säkerhetsinfrastruktur spelar in allt du behöver, utan döda vinklar.


Med 360° hemisfärisk IP-kamerateknik kan du generera värdefulla data som inte bara kan förhindra stöld och ge bevis på misstänkt beteende, utan även förbättra butiksdesign och kundpreferenser. Kameran lär dig mer om hur personer som besöker din butik beter sig, så att du kan finjustera säljstrategin.


En MOBOTIX-lösning för övervakningskameror används inom detaljhandeln och ger en mängd spännande fördelar. Systemen integrerar affärsinformation med videosäkerhet, ger dig en modern IP-videolösning som fungerar både som stöldförebyggande åtgärd och som videobevis samt använder alltid en tydlig och skarp bild. MOBOTIX-övervakningskameralösningar är diskret utformade och ger maximal täckning med minsta möjliga antal kameror (användning av ”hemisfärisk teknik”). Med krypterad kommunikation är lösningarna även det perfekta verktyget för affärsinformation, som visar hur du maximerar dina effektivaste säljaktiviteter och därmed vinsten i dina butiker. Inbäddad videoanalys (värmekarta/objekträkning/beteendedetektering) används i lösningarna för att tillhandahålla affärsinformation.

Hardware
hardware icon
Så mycket mer än en standardlösning

MOBOTIX kameror kan användas på en mängd olika sätt i en modern organisation och är kända för sin enastående tillförlitlighet. Kamerorna ger den ultimata energieffektiviteten och är otroligt exakta: en enda kamera kan diskret övervaka ett enormt område utan döda vinklar.

Software
software icon
Allt från en enda källa

De intuitiva och flexibla programvarulösningarna som erbjuds med MOBOTIX-kameraövervakning är banbrytande inom dagens detaljhandelssektor. En MOBOTIX-programvarulösning garanterar att du kan dra nytta av videohantering, videoanalys och enhetskontroll, och videohanteringssystemet (VMS) innebär att du inte behöver någon hanteringsserver. Tack vare våra lösningars användning av inbäddad videoanalys (objekträkning/värmekarta/beteendeavkänning) analyseras all din videoinformation direkt och lokalt i kameran, så att ingen onödig trafik förekommer i nätverket.

Tjänster
service icon
Det perfekta allsidiga paketet

I vårt tjänstepaket får du hjälp i varje steg av processen, så att du erbjuds ett koncept med heltäckande säkerhetslösningar som är skräddarsytt för din organisation. Vi börjar med en detaljerad rådgivning, däribland platsundersökning och analys, och tar upp de specifika behoven för ditt företag såsom optimering och förbättring av hela din videoinfrastruktur. Korrekt projekthantering omfattar professionell installation, följt av fjärrövervakningstjänster för att kontrollera IT-infrastrukturen och nätverksstatusen samt underhåll för att säkerställa problemfri drift av ditt videosäkerhetssystem.

Övervakningssystem i detaljhandeln

Övervakningssystem i detaljhandeln

Så mycket mer än vanlig övervakning

En lösning från Konica Minolta erbjuder så mycket mer än en vanlig övervakningskamera. 


Lösningen spelar inte bara in allt som händer i butiken – med det högkvalitativa systemet och 360°-visningen får du dessutom knivskarp HD-video som täcker hela utrymmet. Den erbjuder en rad nya funktioner som kan skräddarsys för att passa dina affärsbehov. Kameraövervakning i detaljhandeln hjälper dig att analysera hur dina kunder beter sig i din butik genom att registrera antalet besökare och spåra deras rörelser och aktiviteter. 


Undrar du ibland vilken gång dina kunder använder mest? Var tillbringar de mest tid? Med en MOBOTIX-butikslösning kan du studera deras köpbeteende, så att du kan fatta faktabaserade beslut och öka din försäljning exponentiellt. Transparenta värmekartor hjälper dig att analysera trender på ett ögonblick. Regelbunden spårning av dessa mönster ger dig dessutom möjligheten att fatta mer välgrundade personalbeslut, så att du kan ta in mer personal för att täcka de bästa inköpstiderna – vilket håller kunderna nöjda, ökar försäljningen och sparar pengar. Det här är helt klart ett vinnande koncept. 


Konica Minolta Video Security Services hjälper dig även att förbättra marknadsföringen. Genom att fatta beslut baserade på de videodata som genereras av systemet kan ditt marknadsföringsteam med egna ögon se hur effektiv skyltningsreklamen är. De kan enkelt optimera sina marknadsföringskampanjer genom att analysera de faktorer som påverkar ökad trafik i din butik, t.ex. tid på dagen, vädret eller veckodagen, och justera deras budskap därefter. 


Konica Minolta kan avsevärt förbättra din marknadsföring, öka försäljningen och göra butiken till en bättre och säkrare plats överlag. 

   

   

Ikon för mobilitetsfunktion

360°-visning

Ikon för användarfunktionalitet

Analys av kundbeteende

Ikon för mediehanteringsfunktion

Bättre personalplanering

Ikon för teknikfunktion

Video med hög kvalitet

Ikon för anpassningsfunktion

Optimering av marknadsföring

Ikon för produktivitetsfunktion

Räkning av antal besökare

Videosäkerhet med integrerad affärsinformation för detaljhandeln

Integrated Point of Sale (POS) -funktioner, kombinerat med bild- och dataanalys, ger både säkerhet och nyttig information.

Ladda ner nu

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings