Mobilt samarbete/fildelning och -synkronisering

Vill du besegra gamla begränsningar för omedelbar global kommunikation?

Därför är maximal mobilitet + snabbare flexibilitet = förbättrad produktivitet


Dagens affärsvärld genomgår ständiga allt snabbare förändringar. I takt med att den ena nya tekniken efter den andra introduceras, ofta för att bestämma hela branschers funktion inom ett par år (eller mindre), och skillnaderna mellan nationella ekonomier suddas ut, tvingas företagen hela tiden att utvecklas. En sådan ny teknik – mobilt samarbete – blir avgörande att bygga in i dina dagliga processer för att ditt företag ska lyckas.

Om du är verksam i dag är du väl medveten om att det enda sättet att behålla konkurrenskraften är att utnyttja nya tekniker så effektivt som möjligt från det ögonblick de når din sektor. Ditt företag måste reagera flexibelt på tekniska förändringar, skräddarsy dem efter dina behov och ta till sig de många alternativ de kan erbjuda. 


Ditt företags kapacitet att stödja samarbete online via mobila enheter är det perfekta exemplet. dokoni SYNC & SHARE är en Konica Minolta-lösning som ger åtkomst till mobila dokument. Med alternativen för fildelning och -synkronisering för företag (även kallat ”EFSS” och ”filsynk och -delning för företag”) kan din personal snabbt och enkelt dela filer med kollegor och kunder. Systemet innehåller programvarutjänster som gör det möjligt för organisationer att distribuera dokument och hantera innehåll från mobila enheter, samtidigt som tidigare dokumentversioner hålls intakta och medarbetares ID:n spåras på ett tillförlitligt sätt. 


Den här nya flexibiliteten gör att dina medarbetare kan uppnå högre produktivitetsnivåer – kanske bidra till möten samtidigt som de sluter ett avtal på andra sidan jorden, slutföra viktigt arbete medan de pendlar eller helt enkelt svara på ett brådskande e-postmeddelande från en taxi, hemma eller på ett hotell. Med hjälp av mobila enheter kan medarbetare samarbeta dygnet runt, oavsett var i världen de befinner sig, synkronisera filer som lagrats i företagslagring till användarnas datorer och enheter, dela innehåll med interna och externa medarbetare, komma åt filer från alla enheter, integrera filer i flera databaser, använda funktioner för att släppa filer och mycket mer. 

App_store_badge.png
Download DOKONI Sync & Share from the App Store
get_it_on_play_logo.png
Download DOKONI Sync & Share on Google Play

Mobilt samarbete

Mobilt samarbete

Fildelning och -synkronisering

Med en lösning för fildelning och filsynkronisering från Konica Minolta kan du göra viktiga data tillgängliga för medarbetare oavsett var de befinner sig, när de vill ha dem och på en rad olika enheter. På så sätt kombinerar du flexibiliteten som medarbetarna kräver med den säkerhet som är så viktig för företaget. Fildelning hjälper varje företag att öka sin effektivitet, svara på förändringar snabbare och förbättra den övergripande hastigheten och effektiviteten i sina affärsprocesser och sitt beslutsfattande.

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas utskriftsmaskinvara

Vill du ha det allra bästa inom digital utskriftsproduktion? Du hittade det precis. Konica Minoltas maskinvara för produktionsutskrift och kontor är branschledande, med enheter som erbjuder revolutionerande färgbildkvalitet, ultrasnabba svartvita utskrifter, inbyggda efterbehandlingsalternativ av proffskvalitet som överensstämmer med dina komplexa jobbspecifikationer och mycket mer. Oavsett företagets storlek eller specialområde kan du med vår utskriftsmaskinvara bygga upp din utskriftsinfrastruktur, hantera digitalt innehåll, använda toppmoderna mätinstrument och utforska andra lösningar som är utformade för att förändra ditt arbetsflöde på ett genomgripande sätt.

Software
software icon
Konica Minoltas programvaruprodukter

Utforska de oräkneliga sätt som Konica Minoltas programvaruprodukter kan förbättra din verksamhet. Konica Minolta löser din verksamhets problem, matchar olika arbetssätt och erbjuder programvarulösningar som uppfyller behoven i din bransch. Genom att alltid prioritera dina behov uppfyller Konica Minolta programvarukraven även från de mest krävande globala organisationerna. Med hjälp av systemet kan du hålla nere kostnaderna för utskrift och kopiering, skapa avancerade säkerhetsåtgärder för att se till att känsliga dokument inte hamnar i obehöriga händer och mycket mer.

Tjänster
service icon
Alltid till din tjänst

Vår erfarna och kunniga specialistpersonal besvarar eventuella frågor och visar hur du använder produkten. Våra tjänster är till för dig, i ett supportsystem som är utformat för att du och ditt företag ska kunna dra full nytta av lösningarna. Vi erbjuder en rad olika tjänster, bland annat optimerade utskriftstjänster som kombinerar rådgivning, implementering av maskinvara och programvara, arbetsflödeshantering som sänker dina dokumentutgifter och smarta säkerhetstjänster för att skydda din verksamhet.

DOKONI Sync & Share Datablad

Ladda ner databladet för mer information

Ladda ner nu

Kontakta oss

Kontakta oss
Required form 'SolutionsContactForm' does not exist.

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings