Fjärrövervakning och fjärrhantering

Fokusera på uppgifter som är viktiga och låt oss ta hand om din IT

Slipp krånglet med övervakning och hantering.


Företag, särskilt små och medelstora företag, kämpar ofta med att hantera hela sin IT-miljö eftersom det tar upp för mycket av deras resurser. Om det görs på rätt sätt kan det även bli kostsamt. Att uppfylla myndighets- och säkerhetskrav kräver teknisk expertkunskap och en särskild avdelning. Allt eftersom ditt företag växer kan hanteringen av alla servrar, databaser, nätverkstekniker och arbetsstationer bli ett hinder, särskilt när komplexiteten i en företagsmiljö tas med i beräkningen.

Normalt är fjärrövervakning och fjärrhantering inte det enda problemet. Det har att göra med den tid, de kunskaper och den kompetens som behövs för att effektivt hantera företagsmiljön.


Varför är övervakning och hantering viktigt?

Ditt företag är beroende av att servrar, arbetsstationer, nätverk och enheter alltid fungerar felfritt. Om något av dessa system inte fungerar kan de potentiella ekonomiska riskerna vara allvarliga – och det är innan dataförlust ens tas med i beräkningen. Det tar tid att hålla ett öga på miljön dygnet runt och strategiskt fördela tekniktillgångar (tid som du förmodligen inte har). Men det har Konica Minolta.


Hur kan Konica Minolta hjälpa dig att frigöra värdefull till för dina kärnarbetsuppgifter?


Har du funderat på att lägga ut övervakning och hantering av servrar och nätverksinfrastruktur till en extern leverantör?

Våra experter här på Konica Minolta kan ta hand om de viktigaste aspekterna av din affärsinfrastruktur och förbättra ditt företags prestanda avsevärt. Våra erfarna och kunniga IT-tekniker driftsätter en ”fjärrövervakningsagent” som gör att eventuella problem kan identifieras proaktivt och därefter lösas.


Vi kan hjälpa dig att spara tid och fokusera på kärnverksamheten, medan vi tar hand om dina viktiga affärssystem.

Fjärrövervakning och fjärrhantering

Fjärrövervakning och fjärrhantering

Dina fördelar

Våra tjänster för fjärrövervakning och -hantering (RMM) erbjuder centraliserad övervakning och hantering av hela systemet, inklusive servermaskinvara, lagring, Konica Minolta-etablerade program, operativsystem och tillhörande nätverksinfrastruktur. Tjänsten är utformad för att säkerställa att all infrastruktur som du driftsätter förblir ändamålsenlig och fullt anpassad för verksamhetens operativa behov. Du behöver inte längre oroa dig för att genomföra uppdateringar för hela din arbetsmiljö; allt detta sköts av Konica Minolta. Till exempel övervakas alla komponenter som ingår i Workplace Hub konstant – support från en och samma källa för ditt företag. 


Genom att proaktivt identifiera potentiella problem innan de inträffar hjälper Konica Minolta till att öka driftsäkerheten. Komplexa, kritiska eller tidskrävande uppgifter blir ett minne blott, så du kan fokusera helt på att få ditt företag att växa. Uppnå optimal produktivitet och minimera avbrottstiden för system – med Konica Minolta RMM. 

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas utskriftsmaskinvara

Vill du ha det allra bästa inom digital utskriftsproduktion? Du hittade det precis. Konica Minoltas maskinvara för produktionsutskrift och kontor är branschledande, med enheter som erbjuder revolutionerande färgbildkvalitet, ultrasnabba svartvita utskrifter, inbyggda efterbehandlingsalternativ av proffskvalitet som överensstämmer med dina komplexa jobbspecifikationer och mycket mer. Oavsett företagets storlek eller specialområde kan du med vår utskriftsmaskinvara bygga upp din utskriftsinfrastruktur, hantera digitalt innehåll, använda toppmoderna mätinstrument och utforska andra lösningar som är utformade för att förändra ditt arbetsflöde på ett genomgripande sätt.

Software
software icon
Konica Minoltas programvaruprodukter

Utforska de oräkneliga sätt som Konica Minoltas programvaruprodukter kan förbättra din verksamhet. Konica Minolta löser din verksamhets problem, matchar olika arbetssätt och erbjuder programvarulösningar som uppfyller behoven i din bransch. Genom att alltid prioritera dina behov uppfyller Konica Minolta programvarukraven även från de mest krävande globala organisationerna. Med hjälp av systemet kan du hålla nere kostnaderna för utskrift och kopiering, skapa avancerade säkerhetsåtgärder för att se till att känsliga dokument inte hamnar i obehöriga händer och mycket mer.

Tjänster
service icon
Alltid till din tjänst

Vår erfarna och kunniga specialistpersonal besvarar eventuella frågor och visar hur du använder produkten. Våra tjänster är till för dig, i ett supportsystem som är utformat för att du och ditt företag ska kunna dra full nytta av lösningarna. Vi erbjuder en rad olika tjänster, bland annat optimerade utskriftstjänster som kombinerar rådgivning, implementering av maskinvara och programvara, arbetsflödeshantering som sänker dina dokumentutgifter och smarta säkerhetstjänster för att skydda din verksamhet.

Fjärrövervakning och fjärrhantering

Fjärrövervakning och fjärrhantering

Uppnå högre tillförlitlighet, högre tillgänglighet och lägre kostnader

Fjärrhanteringstjänsten (Remote Management Service, RMS) är utformad för att hjälpa dig med det ständigt ökande behovet av att hantera den IT-infrastruktur som krävs för att driva din verksamhet på ett effektivt sätt. 


Precis som med fjärrövervakningstjänsten samlar den fjärrövervakningsagent som stöder leveransen av RMS endast in data som är nödvändiga, till exempel information om dina system och prestanda. 


Vi upprätthåller strikta administrativa, fysiska och tekniska säkerhetsåtgärder för att skydda säkerhet och sekretess, och våra datacenter har uppnått den högsta nivån av säkerhetscertifiering som har godkänts enligt Sarbanes-Oxley – och som oberoende granskats enligt SAS70 Type II. 


Information som samlas in på det här sättet nås via en instrumentpanel, så att vi kan uppfylla våra serviceåtaganden och åtaganden för teknisk support.

   

   

Ikon för teknikfunktion

Säkerhetskopierings- och antivirustjänster

Ikon för mobilitetsfunktion

Heltäckande revisionsspår för identifierade problem och eventuella Konica Minolta-åtgärder

Ikon för produktivitetsfunktion

Hanteringstjänster

Ikon för pekfunktion

Valfri problemlösning från Konica Minoltas IT-supportgrupp

Ikon för pekfunktion

Regelbundna server- och programspecifika övervakningstjänster

Ikon för produktivitetsfunktion

Förutsägbara serviceprestanda och periodisk insyn i prestanda

Ikon för kvalitetsfunktion

Proaktiv infrastrukturövervakning hjälper till att identifiera och lösa potentiella problem innan de blir verkliga problem

Ikon för hastighetsfunktion

Server- och programövervakning i realtid

Ikon för anpassningsfunktion

Hälsokontrolltjänster för servrar

Ikon för hastighetsfunktion

Tack vare stöd för interna resurser kan du spara tid och fokusera på kärnverksamheten

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings