Så säkerställer du behandling av rätt patient

Armband som kan skrivas ut med laser

Skräddarsydda armband


En viktig faktor för bästa praxis inom sjukvården är att förebygga felaktig patientidentifiering. Även om incidenter är sällsynta och vanligen upptäcks i god tid kan sådana ”händelser med fel patient” leda till felbehandling och potentiellt allvarliga konsekvenser.

Lösningen? Skräddarsydda armband! Konica Minoltas armband som kan skrivas ut med laser innebär att fel som behandling av fel patient eller felaktig behandling nu tillhör det förflutna. Armbandsutskrift är ett effektivt sätt att förbättra både patienthanteringen och verksamhetens prestanda.

Lösningar

Lösningar

LaserBand

Med Konica Minoltas laserskrivare kan patientens armband och journaletiketter skrivas ut på ett enda ark, vilket gör att information kan skrivas ut snabbare och effektivisera arbetsflödet för inskrivning av patienter.

Hardware
hardware icon
Kompatibilitet med laserskrivare för kontor

Med hjälp av en omfattande testprocedur och ett representativt urval av skrivare kan Konica Minolta rekommendera kunder vilken typ av Zebra LaserBand-armband som passar bäst för deras behov. Konica Minolta stöder både kvalitet och kompatibilitet för LaserBand-patientarmbanden genom att utföra en omfattande testrapport och utvecklar detaljerade rekommendationer gällande optimala skrivarinställningar, vilket säkerställer bästa möjliga resultat och hög tillförlitlighet i ett kliniskt sammanhang.

Software
software icon
Kommunikation med vårdinformationssystem

Ta patientdata till den digitala världen: ett program ansluter Konica Minoltas bizhub-system till sjukvårdsprogramvaror för omedelbar insamling, distribution och hantering av pappersbaserad information eller konvertering av patientdata till en streckkod eller QR-kod.

Tjänster
service icon
Innovativa förbrukningsartiklar för rutinmässig klinisk användning

Patientarmbandet LaserBand är utvecklat särskilt för sjukvården och är en avancerad, robust och lättanvänd lösning med inbyggt skyddsfolie som skyddar laserutskriften. Tillsammans med inbyggda självhäftande etiketter bidrar den här förstklassiga tejpen till att förenkla och snabba på arbetsflöden för inskrivning för patienter, vilket gör att anställda kan skriva ut etikettark och patientarmband på en och samma gång. LaserBand finns i formatet ”arkkarta” (kuvertstorlek) eller i ett populärt A4-format som kombinerar integrerade självhäftande etiketter med versioner för vuxna, barn och spädbarn. Det förstklassiga patientarmbandet tillhandahålls av Diagramm Halbach i Tyskland. Den här specialistpartnern inom förbrukningsmaterial från Zebra tillverkar individuellt stansade etiketter på A4-ark för armband och tillhandahåller vanliga A4-ark och arkkartor för LaserBand-armband.

Så säkerställer du behandling av rätt patient

Så säkerställer du behandling av rätt patient

Viktiga funktioner

Konica Minoltas alternativ för armbandsutskrift gör att vårdinrättningar kan ge patienterna bättre vård. All medicinsk personal och läkare som deltar kan enkelt identifiera patienten och ordinera rätt behandling enligt patientens journal och labbtester, medan vårdgivare enkelt kan läsa av streckkoden på armbandet för att få tillgång till patientens information. LaserBand-armband kan skrivas ut i A4-format eller som en arkkarta, vilket gör det till en mer kostnadseffektiv lösning. Ett enda A4-ark innehåller ett armband med 20 journaletiketter. De skrivs ut samtidigt, vilket förenklar patienternas ID-processer.

   

   

Ikon för utskrift

Kompatibelt med laser- och bläckstråleskrivare i hela världen

Ikon för hastighetsfunktion

Placeras snabbt och enkelt på patientens handled. Bekvämt för både barn och äldre

Ikon för anpassningsfunktion

Självlaminerande försegling skyddar armband och data från vatten och andra vätskor

Ikon för användarfunktionalitet

Armbandet levereras med förlängningsdel för mer flexibel identifiering av bariatriska patienter och patienter med ödem

Ikon för produktivitetsfunktion

Armbanden har säkerhetsskåror med säkerhetsförsegling som gör att armbanden inte kan tas bort och sättas fast igen

Kontakta oss

Kontakta oss

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings  

Förbättra arbetsflödena i vården - ladda ner broschyren här!

Ladda ner nu