AeroDR HD

När detaljer spelar roll

Den minsta pixelstorleken någonsin på bärbara FPD:er


Områden av intresse är inte alltid omedelbart synliga på röntgenbilder, men patienter räknar alltid med den bästa tillgängliga specialvården. Det är då detaljerna verkligen spelar roll. Till exempel när mikrostrukturer i benet behöver visas. Ju tidigare du kan ställa rätt diagnos, desto tidigare kan patienten börja behandlas. På Konica Minolta är vi stolta över att kunna erbjuda sådana produkter. Vi lanserade nyligen vår senaste digitala röntgendetektor med en pixelstorlek på 100 μm, AeroDR HD, en enhet som ger så hög upplösning att du kan zooma in utan att förlora skärpa.

När detaljerna är viktiga kan du lita på Konica Minolta.


På Konica Minolta strävar vi ständigt efter att förnya våra produkter och tjänster för att förbättra vården. Vi fokuserar inte bara på patienten utan även på specialisterna. Vi prioriterar även behovet av att förenkla dina arbetsflöden och dagliga kliniska rutiner.

AeroDR HD

AeroDR HD

Trådlöst digitalt röntgensystem

AeroDR HD är ett trådlöst digitalt röntgensystem. Med en maximal upplösning på 100 μm och en känslighet som ger den högsta bildkvaliteten är det för närvarande vår mest avancerade detektor. AeroDR HD ger högre DQE och lägre stråldoser.

Hardware
hardware icon
Konica Minoltas utskriftsmaskinvara

Vill du ha det allra bästa inom digital utskriftsproduktion? Du hittade det precis. Konica Minoltas maskinvara för produktionsutskrift och kontor är branschledande, med enheter som erbjuder revolutionerande färgbildkvalitet, ultrasnabba svartvita utskrifter, inbyggda efterbehandlingsalternativ av proffskvalitet som överensstämmer med dina komplexa jobbspecifikationer och mycket mer. Oavsett företagets storlek eller specialområde kan du med vår utskriftsmaskinvara bygga upp din utskriftsinfrastruktur, hantera digitalt innehåll, använda toppmoderna mätinstrument och utforska andra lösningar som är utformade för att förändra ditt arbetsflöde på ett genomgripande sätt.

Software
software icon
Konica Minoltas programvaruprodukter

Utforska de oräkneliga sätt som Konica Minoltas programvaruprodukter kan förbättra din verksamhet. Konica Minolta löser din verksamhets problem, matchar olika arbetssätt och erbjuder programvarulösningar som uppfyller behoven i din bransch. Genom att alltid prioritera dina behov uppfyller Konica Minolta programvarukraven även från de mest krävande globala organisationerna. Med hjälp av systemet kan du hålla nere kostnaderna för utskrift och kopiering, skapa avancerade säkerhetsåtgärder för att se till att känsliga dokument inte hamnar i obehöriga händer och mycket mer.

Tjänster
service icon
Alltid till din tjänst

Vår erfarna och kunniga specialistpersonal besvarar eventuella frågor och visar hur du använder produkten. Våra tjänster är till för dig, i ett supportsystem som är utformat för att du och ditt företag ska kunna dra full nytta av lösningarna. Vi erbjuder en rad olika tjänster, bland annat optimerade utskriftstjänster som kombinerar rådgivning, implementering av maskinvara och programvara, arbetsflödeshantering som sänker dina dokumentutgifter och smarta säkerhetstjänster för att skydda din verksamhet.

Tack vare sin högkänsliga TFT-detektor (tunnfilmstransistor) är AeroDR HD Konica Minoltas senaste tekniska framsteg. Lösningen levereras med en tjockare CsI-scintillator, en fotodiod med hög känslighet på TFT-panelen och en ny ROIC-funktion (Read Out IC) som minskar mängden elektriskt brus med 50 % eller mer, så att du kan optimera dina detekteringsvärden.


Med DQE (Detector Quantum Efficiency) förbättras bildkvaliteten enormt, samtidigt som den använder lägre stråldoser för att snabbt bearbeta stora bilddata, tack vare korta cykeltider. Den höga bildkvaliteten tillhandahålls av CsI-scintillatorn – en förbättring på över 20 % på AeroDR Premium-panelen. Med en pixelstorlek på bara 100 μm och fyra gånger så stort pixelantal som detektorer med standardupplösning kan AeroDR förstora mikrostrukturer. Den här funktionen är avgörande för exakt diagnostik.


AeroDR HD är dessutom vattentät och extremt lätt med sina 2,6 kg och ett belastningsmotstånd på över 400 kg och böjningsmotstånd på 130 kg. AeroDR HD kan även laddas på bara 30 minuter, tack vare litiumjonbatteriet. Uppdaterad AeroSync-teknik ger ett bredare utbud av bildhantering, för bland annat ländrygg, muskler/skelett och veterinärmedicin.

   

   

Ikon för kvalitetsfunktion

Bättre synlighet av trabekulärt ben

Ikon för teknikfunktion

Visar mikrostruktur

Ikon för mediehanteringsfunktion

Benets kant är tydligare

Ikon för hastighetsfunktion

Snabbt, tillförlitligt arbetsflöde

Ikon för produktivitetsfunktion

Högre DQE med lägre stråldoser

Ikon för teknikfunktion

Lätt, robust konstruktion

Ikon för pekfunktion

Ingen ”pixelform” vid inzoomning

Ikon för anpassningsfunktion

Pixelstorlek på endast 100 μm

Ikon för användarfunktionalitet

Uppdaterad AeroSync för längre automatisk exponeringsdetektering

Förbättra arbetsflödena i vården - ladda ner broschyren här!

Ladda ner nu

Kontakta oss

Kontakta oss
Required form 'SolutionsContactForm' does not exist.

Textfält med en * krävs!

Note - your current cookie settings will exclude you from receiving promotional updates via email! To allow those updates, update your cookie settings