FÅ ETT SKRÄDDARSYTT ERBJUDANDE PÅ FÖRETAGSSKRIVARE


- Fast månadspris inkl. service och support
- Pålitelig service
- Hög säkerhetsnivå

KONFIGURERA DIN FÖRETAGSSKRIVARE

LEASING AV FÖRETAGSSKRIVARE


Genom att leasa en skrivare eller kopiator behöver du inte kompromissa med kvaliteten eller oroa dig ett högt ingångpris.  


Större ekonomisk frihet och likviditet utan stor kapitalbindning

Du slipper underhållskostnader

Vi servar, reparerar och byter toner vid behov

Möjlighet att uppgradera till den senaste modellen av skrivare eller under eller efter avslutad leasingperiod (särskilt avtal)

Fast månadskostnad – inga oförutsedda kostnader

Skrivarleasing ger skattemässiga fördelar

PRISBELÖNTA LÖSNINGAR

Keypoint Intelligence – världens ledande oberoende leverantör av testtjänster och analytisk information till dokumenthanteringsbranschen – säger: ”Konica Minolta har skickligt utformat en A3-portfölj som helt igenom är extremt  tillförlitlig och lättanvänd.”

SERVICE OCH SUPPORT

Du får alltid personlig service tillsammans med din företagsskrivare. Vi har kontor i alla fyra nordiska länder och kan hjälpa dig på ditt lokala språk. Med över 170 servicetekniker och supportmedarbetare är vi väl rustade att hjälpa dig via telefon, e-post eller direkt på din arbetsplats. Besök av tekniker, service, reparation och löpande byte av toner ingår i avtalet för din företagsskrivare.
 

 • Stor expertis baserad på över 90 000 installationer i Norden
 • 170 service- och supportmedarbetare i Norden
 • > 99 % drifttid
 • 88 % direkt avklarade ärenden av interna tekniker

ALLT-I-ETT BETYDER ALLT-I-ETT

 • Iordningställande och leverans av din multifunktionsskrivare (MFP)
 • Installation och test av skrivaren på plats
 • Självbetjäningsportal för hantering av support och service
 • 20 000 utskrifter ingår (10k färg, 10k svart)
 • Besök av servicetekniker ingår i serviceavtalet
 • Service, reparation och kontinuerligt byte av toner
 • Automatisk registrering och leverans av toner

LÄS MER OM LEASING AV SKRIVARE

Designad för användaren
Våra företagsskrivare är mycket användarvänliga. De har en stor pekskärm – precis som på en smartphone eller surfplatta, vilket gör dem enkla att använda.

Mobil utskrift
Mobile Printing stödjer produktiviteten på arbetsplatsen. Det innebär att du snabbt kan ansluta till den valda MFP:en, och en kort stund senare har du din utskrift i handen.

Miljömässiga fördelar
Med våra miljöinställningar belastar du miljön mindre och sparar samtidigt pengar. Våra företagsskrivare kan till exempel minska din energiförbrukning. 

Hög säkerhetsnivå 
bizhub i-serien är en populär serie skrivare för företag som också efterlever GDPR. Dokument, data och företagsinformation är skyddade på din företagsskrivare.

Effektiv skanning och dokumentsökning
bizhub i-serien gör det enkelt att skanna dokument från din företagsskrivare direkt till e-post och in i sökbara PDF:er. Optisk teckenigenkänning innebär att du kan söka efter text och/eller fraser i en PDF-fil samt snabbt kopiera text till andra program. 

Rådgivare för den digitala arbetsplatsen
Vi kopplar samman människor, rum och tekniklösningar och låter er fokusera på verksamheten. Konica Minoltas företagsskrivare kan frigöra tid för dina medarbetares värdeskapande uppgifter.

FRAMTIDENS ARBETSPLATS

Vi tänker på framtiden. Våra utskriftslösningar är utformade för att stödja företags produktivitet så att medarbetarna kan arbeta så effektivt som möjligt. Våra bizhub i-skrivare för företag gör det möjligt att skriva ut, skanna, häfta, vika, skapa broschyrer och mycket mer. Maskinens smarta pekskärm gör användningen intuitiv och säker. bizhub i-skrivarna har miljöinställningar som innebär att du kan minska din ström- och tonerförbrukning. Konica Minolta arbetar ständigt med att förbättra skrivarupplevelsen för företag, för att kunna erbjuda den senaste tekniken tillsammans med personlig service.

HITTA EN FÖRETAGSSKRIVARE SOM PASSAR DINA BEHOV

Bizhub i-skrivarserien erbjuder effektiva skrivare för företag som sätts ihop efter företagets behov. Vi råder och anpassar ett avtal helt efter dina behov när du väljer att hyra en företagsskrivare från Konica Minolta. Maskinerna har höga utskriftshastigheter och kan till exempel kopiera, skanna, häfta, vika och göra broschyrer. Vårt fokus är att förse dig med tidsbesparande funktioner och minimera kostnader som annars normalt är förknippade med en skrivare. 

Konica Minoltas skrivare för företag ger dig möjligheten till en sammanhängande utskriftslösning utan begränsningar för var, när och hur du bearbetar dina utskrifter. Rätt utskriftslösning för dig kan frigöra tid för dina medarbetare så att de kan fokusera på uppgifter som har en direkt effekt på företagets värdeskapande. Ange dina behov i vårt system via länken nedan och få ett icke-bindande erbjudande.
 

HITTA DIN NYA SKRIVARE FÖR FÖRETAG HÄR