Uttalande om DRUPA 2021

| 8 oktober 2020

Konica Minolta drar sig tillbaka från DRUPA 2021 och väljer samtidigt att interagera med kunderna på nya och kreativa sätt

Konica Minolta Business Solutions Europe har idag meddelat sitt beslut om att dra sig tillbaka från sitt deltagande på DRUPA 2021 och väljer vägen för nya, skräddarsydda format för att samverka med och engagera kunder.


Marknadsledaren inom production printing, sedan i mer än ett decennium (InfoSource), har idag tillkännagett sitt beslut att dra sig tillbaka från DRUPA 2021. Företaget har redan tagit in på vägen för nya, skräddarsydda och digitala eller hybridformer för samverkan och engagemang med sina målgrupper och kommer att driva dessa nya former av engagemang vidare.

Vill du veta mer? Läs gärna den kompletta pressreleasen!Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se