Teknik är nyckeln till att hantera den nuvarande krisen

| 11 maj 2020

Hur kan nya lösningar hjälpa organisationer att motverka de negativa effekterna av Covid-19?

Utöver belastning på mänskliga resurser lägger den nuvarande situationen en betydande börda på företag runt om i världen. Företag och institutioner har reagerat snabbt och ansvarsfullt och prioriterat säkerheten för sina anställda, kunder och partners. Följaktligen stördes eller stoppades etablerade arbetsflöden och produktionskedjor inom endast några få veckor.


För att återhämta sig från denna exempellösa situation - samtidigt som företagen fortsätter att säkerställa den högsta säkerhetsnivån för sina anställda - kommer organisationer att behöva följa nya, innovativa vägar. Teknik är en viktig växel för att nå dessa vägar och en pålitlig IT-servicepartner som Konica Minolta tillhandahåller såväl nödvändig kunskap som nödvändiga verktyg. Dessa sträcker sig från säkra fjärrlösningar till utskriftsenheter som behöver minimal fysisk kontakt till intelligenta videolösningar som hjälper till att identifiera potentiella hälsorisker och samtidigt täcker andra säkerhetsrelaterade aspekter.

Mer och bättre anslutna än någonsin

Teknik är nyckeln till att hantera aktuella utmaningar och samtidigt säkerställa arbetskraftssäkerheten. Samtidigt säkerställer vi företagens kontinuitet och håller oss mer och bättre anslutna än någonsin tidigare i historien. Läs mer om vår strävan i den fullständiga pressreleasen från våra kollegor i Europa!Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se