Lansering av AccurioJet KM-1e B2+ UV Inkjet-press

| 25 juni 2020

Konica Minolta lanserar idag den utvecklade AccurioJet KM-1e, vår digitala inkjet B2+ UV-inkjetpressen för arkproduktion i färg. Tillväxten inom industriell produktion är avsevärd.


Sedan lanseringen 2016 under Drupa har AccurioJet KM-1 hållits för att vara det första valet för B2 +. Många kommersiella tryckerier, digitaltryckare, DM-, publicerings- och boktryckningsföretag har gynnats av flertalet installationer. Mycket på grund av den mångsidighet som presenteras när det gäller mediahantering, ett resultat av Konica Minoltas ursprungliga UV-bläckstråletekniker.

Efter arvet från AccurioJet KM-1 förblir den största fördelen med AccurioJet KM-1e dess oändliga möjligheter till affärsutveckling från nuvarande affärsområden till mer lönsamma applikationer. Konica Minolta kulminerade fördelarna med UV-bläckstråleteknologi för att maximera utmärkt tryckkvalitet på olika typer av media, inklusive plaster, transparent film, folierat papper, medier med metallisk effekt, duk och syntetiska substrat. 

 

Digital UV-inkjet 

Konica Minolta AccurioJet KM-1e kommer att fortsätta att hjälpa kunder att skapa produkter med högt mervärde där produktion av hög kvalitet, omfattande mediekompatibilitet och personalisering krävs. Läs gärna mer i den fullständiga pressreleasen från våra kollegor i Europa!Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se