Konica Minolta utsedda till världsledare av IDC MarketScape för transformationen inom print

| 11 september 2020

Konica Minolta är väl erkända inför sina kunder med en stark portfölj som hjälper dem att växa i digital mognad. I IDC MarketScape: 'Worldwide Print Transformation 2020 Vendor Assessment' (doc # US45354420, augusti 2020), utnämndes Konica Minolta till "Leader".


Företaget har strävat efter en strategi för att väsentligt utöka sin produktportfölj och kapacitet inom IT-tjänster. IDC MarketScape menar att ”Konica Minolta har framgångsrikt genomfört denna plan inom riktade områden som managerade IT-tjänster, säkerhet, Voice over IP (VoIP), enterprise content management, business process outsourcing och vertikalspecifika ERP- och CRM-lösningar”. Rapporten konstaterar att "... kunder som söker mer än bara en uppdatering av sin skrivare / MFP-portfölj och mer av en vision om arbetsplatsens utveckling i framtiden skulle överväga Konica Minolta."

Nyfiken att få veta mer, ta del av citat och en fördjupning i ämnet? Läs den fullständiga pressreleasen!Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se