Konica Minolta stärker partnerskapet med MGI

| 2 juli 2020

Konica Minolta och MGI Digital Technology (MGI) har utökat sitt samarbete i ett enskilt partnerskap. Detta kommer att påskynda vanliga marknadsföringsaktiviteter riktat till kommersiell och industriell grafisk industri digitala tryckmarknader.


Det nära strategiska och finansiella samarbetet mellan de två företagen upprättades redan 2014 och utökades 2016 med en ökning av andelen i MGI till 40,5 procent. Som ett resultat har Konica Minolta lagt till MGI-produkter för produktion-, etikett- och förpackningstryck till sin befintliga portfölj.

Ny gemensam logo

I framtiden kommer en ny kombinerad logotyp att tillämpas för alla dedikerade gemensamma marknadsföringsaktiviteter.

Läs gärna mer i den fullständiga pressreleasen från våra kollegor i Europa!Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se