Konica Minolta lanserar appen ”Personalize”, så att användare kan anpassa MFP-skärmar enligt deras individuella sätt att arbeta

| 3 september 2020

I tider med alltmer komplexa arbetsmiljöer måste alla människor kunna förstå teknik snabbt och använda den intuitivt utan behov av lång eller omfattande utbildning, varför användarupplevelse är nyckeln för att anta teknik. Användare förväntar sig till exempel en liknande användarupplevelse som de känner igen från sin mobiltelefon. Konica Minoltas nya "Personalize" -app adresserar specifikt denna utmaning och erbjuder användarna möjlighet att anpassa visningen på sin MFP enligt deras individuella preferenser. Funktioner och features kan anpassas till deras egna individuella arbetsbeteende och rutiner. Detta minskar den tid de anställda spenderar framför sina enheter och det resulterar också i driftskostnadsbesparingar.


Konica Minolta har alltid varit en pionjär när det gäller användarupplevelsen för sina multifunktionsskrivare. Till exempel berömde juryn för Good Design Award 2019 A3-färg-MFP: erna bizhub C360i / C300i / C250 för deras mycket intuitiva gränssnitt och användarupplevelse. Dessutom har företaget erbjudit möjligheten att anpassa MFP-skärmen till kundernas individuella behov i över 10 år. Företaget går nu ett steg längre och utökar sina möjligheter till individualisering. Med "Anpassa" kan displayen på MFP: erna till och med justeras efter önskemål för varje enskild användare.

Nyfiken att få veta mer? Läs den fullständiga pressreleasen!Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se