Konica Minolta lägger till hybridfunktionalitet i AccurioLabel-pressarna.

| 8 oktober 2020

Adderar inline-produktion av vit och andra färger.

Konica Minolta har idag tillkännagett lanseringen av en ny Flexo Printing Unit för sina AccurioLabel-pressar för att möjliggöra inline-produktion av vit och andra färger. Enheten presenterades för första gången som en övertrycksenhet på Labelexpo för drygt ett år sedan. Det här alternativet till eftermontering kommer att göra det möjligt för etikettproducenter att avancera sina digitala lösningar avsevärt.


Denna Flexo Printing Unit, utvecklad tillsammans med Konica Minoltas tillverkningspartner i Europa, det danska företaget Grafisk Maskinfabrik A/S (GM), kan eftermonteras till Konica Minoltas etikettpress AccurioLabel 190 eller AccurioLabel 230 (lanserad i september förra året).

Efter framgångsrika tester är nu enheten kommersiellt tillgänglig. Ett utmärkt alternativ för etikettproducenter som letar efter en komplett hybridlösning för sina digitala utskriftssystem.

Läs gärna mer i den kompletta pressreleasen från våra kollegor på huvudkontoret i Tyskland! Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se