Konica Minolta introducerar ny högvolymsserie!

| 12 maj 2020

Försäljningsstart för Konica Minoltas AccurioPress C14000 - flaggskepp inom högvolym

Modellserien är den mest produktiva och robusta tonermaskin som vi någonsin lanserat. En rad automatiserade funktioner bidrar till minskad operatörstid, ökad upptid och därmed kostnadsreducering.


• Automatisk justering av t ex bildpositionering, registrering och färghantering

under drift

• Ny mediasensor avläser tjocklek, ytvikt och struktur och föreslår optimal inställning

• Unikt tillbehör renskär samtliga 4 sid av ark (upp till 1300 mm) för exempelvis

automatisk visitkortsproduktion eller en 8-siding, falsat och bigat som altarskåp

• Hanterar upp till 450 g

• 900 mm duplex

• 80 st A3/min, 140 st A4/min

AccurioPress C14000 skriver ut till 140 sidor per minut (ppm) i A4 och är 40% snabbare än någon annan tonerbaserad enhet från Konica Minolta.Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se