Konica Minolta i 2019 ”Gartners Global Top 100 IT”-leverantörslista för fjärde gången i rad

| 17 augusti 2020

Som en av de största IT-leverantörerna i världen har Konica Minolta inkluderats i ”Gartners Global Top 100 IT”-leverantörslista för fjärde gången.


Stort utbud av IT Services

Konica Minolta har lyckats etablera sig som branschledare inom den mycket dynamiska och konkurrenskraftiga IT-marknaden på grund av den kontinuerliga utvidgningen av portföljen av IT Services. Genom att erbjuda allt ifrån skräddarsydda lösningar för digital omvandling till att bistå med att effektivt hantera och ta kontroll över den, formar Konica Minolta kundens intelligenta, anslutna arbetsplats.

Besök oss gärna på webben för att få veta mer: https://www.konicaminolta.se/sv-se/it-services-1Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 70 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se