Förbättrade arbetsflöden med Konica Minolta AccurioPro Flux-uppgradering

Langenhagen | 11 januari 2022

Konica Minolta har tillkännagivit en uppgradering av programvaran AccurioPro Flux som kommer att förbättra automatiseringen av arbetsflödet och ge kunderna nya affärsmöjligheter. Version 9 gynnar alla tre modulerna i AccurioPro Flux-sviten av digitala lösningar för professionell print - Essential, Premium och Ultimate.


Den kostnadseffektiva AccurioPro Flux Version 9 kommer att hjälpa kunderna att tänka om i arbetsflöden, som en del av Konica Minoltas pågående åtagande att fortsätta utveckla marknadsbildande innovationer med avancerade funktioner för att hjälpa kundernas företag att växa. 

Nya funktioner i Konica Minoltas uppgradering AccurioPro Flux Version 9 inkluderar:
Större personalisering genom att lägga till VDP-innehåll (Variable Data Printing) från CSV-filer (Comma Separate Values). Flygblad, biljetter, vykort och utskick blir snabba, enkla och mer okomplicerade med den här nya funktionen.

Möjlighet att lägga till bilder till sidans innehåll i sista stund. Man behöver inte längre skapa en ny fil, utan operatören kan göra ändringarna bekvämt i AccurioPro Flux.
Förbättrad interaktion med offline-efterbehandling. Färgdefinitioner, bakgrundsfärg, QR-koder och registermärken har förenklats.

Ett nytt alternativ - Flux Label Impose - ger ett automatiserat etikettarbetsflöde för Konica Minoltas etikettskrivare och ett bekvämt sätt att personifiera etiketter. Värdefulla besparingar på etikettunderlag, möjligheten att spara utskriftsmallar och förbättrat VDP-innehåll från CSV-filer som text, streckkod och QR-kod är några av fördelarna.

En ny exklusiv funktion för AccurioPro Flux Ultimate är en omgjord inloggningssida som möjliggör individuellt innehåll och möjlighet att skapa en onlinebutik. 
Flux Essential har nya alternativ - Flux Multi Seat och Flux Preflight Pro - och åtkomst är nu tillgänglig från en annan PC eller Mac. 

AccurioPro Flux omfattar en centraliserad kontroll- och hanteringspunkt, automatiserad arbetsflödesbehandling, färghantering, sömlös integrering av olika utskriftstekniker och full anslutning av alla Konica Minolta-utskriftssystem. Bland användarna finns bl.a. Print Service Providers (PSP) och Central Reprographic Departments (CRD), interna tryckerier i offentliga organisationer, universitet och företag. Modulerna kan köpas individuellt eller uppgraderas vid behov. 

"Den senaste uppgraderingen av AccurioPro Flux ger våra kunder ytterligare en möjlighet att tänka om när det gäller arbetsflöden och kreativitet", säger Achim Ricks, Production Printing Applications Manager, Konica Minolta Business Solutions Europe. "Version 9 erbjuder ytterligare funktionalitet samt flera nya attraktiva alternativ - vilket förbättrar våra kunders arbetsflöde och ger nya affärsmöjligheter för etikettutskrift."

"Som ledare inom utskriftstransformation är detta ännu ett exempel på hur vi sätter nya standarder för att leverera kreativa omprövningar med marknadskommunikation i flera kanaler. Det är också en del av en digital omvandling, eftersom vi fortsätter att öka vår närvaro på marknaderna för produktionstryck i en snabbt föränderlig värld."
 

AccurioPro Flux fördelar:

 

AccurioPro Flux

Oavsett om du vill automatisera din prepress, redigera utskriftsjobb inom ditt team eller skapa ett online-tryckeri har vi rätt produkt för dig.

AccurioPro Flux är Konica Minoltas mjukvarulösning för kraftfull make-ready, professionell automatisering av arbetsflöden för utskrifter, bekvämt samarbete och effektiv hantering av utdata.

More Information

Konica Minolta är ett globalt IT-företag som förändrar och revolutionerar framtidens sätt att arbeta. Vi bygger broar mellan papper och digitalisering genom att tillhandahålla innovativa kvalitetslösningar inom print- och IT-infrastruktur och vi utvecklar ständigt våra affärsområden.

Innovation ligger i centrum för allt vi gör. Under de senaste 140 åren har vi kontinuerligt förflyttat gränserna för tekniken genom att skapa revolutionerande produkter och tjänster som förbättrar våra kunders verksamheter.

Konica Minolta sysselsätter idag hela 43 300 medarbetare världen över med en omsättning på cirka 7,7 miljarder euro. Konica Minolta Business Solutions Sweden AB har huvudkontor i Stockholm samt platskontor i Göteborg, Malmö, Kalmar och Falun. Inkluderat fristående återförsäljare finns Konica Minolta representerat på cirka 80 platser i Sverige. Mer information om företaget finns på www.konicaminolta.se

Kontakt

Kontakt

Silke Ehmann-Cotichini

Team Manager Brand Positioning & Architecture, Content Strategy & Development

silke.ehmann-cotichini@konicaminolta.eu

+49 (0)511 7404-5604