AccurioPro Flux Ultimate

Arbetsorderbaserad webbeställning dygnet runt


Programvaran AccurioPro Flux Ultimate erbjuder ett stort utbud av lösningar för webb2print


ViVill du ha den bästa programvaran för webb2print i tryckeribranschen? Välj Ultimate


AccurioPro Flux Ultimate är den mest omfattande produktversionen i AccurioPro Flux-serien och erbjuder funktioner för webb2print med jobbpreparering och arbetsflödeshantering.


 AccurioPro Flux Ultimate är en programvaruserie med hög skalbarhet och erbjuder en mängd olika verktyg för att organisera, automatisera och optimera hela utskriftsarbetsflödet.


Genom att kombinera jobbsändning online, onlinebetalning och onlinespårning av jobbstatus i ett enda professionellt program för webb2print är . AccurioPro Flux Ultimate det perfekta programvaruverktyget för alla tryckerier som kör sin egen servermiljö.


AccurioPro Flux - det automatiserade arbetsflödet från Konica Minolta.

AccurioPro Flux Premium är ett verktyg för att enkelt beställa trycksaker genom ett arbetsflödesbaserat utskriftsflöde. Via företagets intranät kan användare skicka jobb direkt till tryckeriet.

AccurioPro Flux Ultimate-arbetsflöde

Det avancerade programmet för webb2print på marknaden idag

Det avancerade programmet för webb2print på marknaden idag

Hur exakt hjälper AccurioPro Flux Ultimate ditt företag att få ut mesta möjliga av webb2print? Den avancerade programvaran erbjuder ett stort antal fördelar, bland annat enkel inloggning med single sign-on, formulär, jobbsändning online, praktisk onlinebeställning, preflight-funktioner, olika beställningsarbetsflöden, onlinebetalning, omedelbar onlineoffert, spårning av betalningar, statusspårning online och en instrumentpanelfunktion.


AccurioPro Flux Ultimate är den mest omfattande produktversionen i AccurioPro Flux-serien med funktioner för webb2print och jobbpreparering samt arbetsflödeshantering.

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimate

Med programvaran AccurioPro Flux Ultimate för webb2print kan du ladda upp så många som 300 olika filformat till portalen för webb2print, så att kunder inte behöver ett specifikt konverteringsprogram. Det gör att tryckerier kan skapa särskilda webbutiker med individuella användargränssnitt, produkter och prislistor för olika användargrupper och integrera externa redovisningslösningar i utskriftsarbetsflödet.


Programvaran ansluter dessutom till redovisningsprogrammen Pcounter (kontrollsystem), SafeQ (YSoft) och PaperCut. Det gör att upp till tio ytterligare operatörer kan arbeta samtidigt på en central jobbkölista, integrera externa Pre-Flightlösningar för att åtgärda PDF-problem och undvika produktionsfel. Dessutom kan operatörer i tryckeriet redigera dokument utifrån bilder/raster, så att vanliga bildredigeringsåtgärder som att ta bort fläckar, räta upp, borsta, radera, linjera och fylla kan utföras.


Get the product brochure now to have all information at hand.

AccurioPro Flux Ultimate brochure
AccurioPro_Flux_Ultimate_variable-data-thumbnail