AccurioPro Label Impose

Den enda digitala programvaran för etikettutskrift du någonsin behöver


Den perfekta programvaran för din nya investering


AccurioPro Label Impose är otroligt enkelt att använda – betydligt enklare än konventionella analoga system – så att du kan köa jobb direkt från kontrollpanelens pekskärm, skriva ut på nytt snabbare och mer kostnadseffektivt och minska tiden för personalutbildning.


För att optimera effektiviteten och ekonomin måste tryckerier som arbetar med etikettproduktion automatisera och integrera uppgiften där det är möjligt, samtidigt som de optimerar användningen av media för att slösa mindre etikettsubstrat. Av den anledningen skjuts flera etiketter vanligen ut över rullmediats bredd och längd. När det görs manuellt kan det lätt bli en komplicerad och tidskrävande procedur.


Programvaruverktyget AccurioPro Label Impose är den perfekta lösningen på den här utmaningen. Programmet ger operatörer ett enkelt och intuitivt gränssnitt som automatiskt skjuter ut och förbereder etikettjobb för utskrift, vilket gör att användare kan skapa PDF-filer som underlag för rätt beskärningsverktyg på stansningsutrustning.


Du sköter utskriften. Låt oss sköta utskjutningen.


Programvaran AccurioPro Label Impose erbjuder ett imponerande PDF-baserat arbetsflöde, så att du kan ange de rätta data för att skapa stansningsverktyg och ge dig VDP-stöd. Med sitt intuitiva användargränssnitt och stora utskriftsområde är verktyget utformat för att vara det perfekta komplementet till Konica Minoltas etikettryckpress i varje skede av proceduren och fungerar smidigt med AccurioLabel 190.


AccurioPro Label Impose | Utskjutning och print av etiketter

Vi berättar om grundläggande fakta och visar dig huvudfunktionerna i AccurioPro Label Impose, ett mjukvaruverktyg för utskjutning och print av etiketter.

Funktioner

Funktioner

Skapa etikettrepetitioner automatiskt 
Programmet underlättar och automatiserar skapandet av etikettrepetitioner på rullmediet.


Variabelt datainnehåll 
Bearbetningen av variabelt datainnehåll är enkel och okomplicerad och kan snabbt och enkelt införlivas i automatiska etikettrepetitioner.


Justerbara avstånd
Operatörer kan justera avståndet mellan kolumner och rader individuellt efter behov.


Lägga till standardinställda och anpassade ögonmärken
Programmet ger dessutom total flexibilitet när det gäller att lägga till standardinställda och anpassade ögonmärken i valfri position för efterbehandling offline.


Ordna bilder
Användarna kan välja mellan automatisk och manuell placering av bilder för etikettdesign och layout.


Flera utskrifter på ett ark
Ett enstaka ark kan skjutas ut, med allt från ett till flera olika valda bildmotiv.


Stansningsverktyg
Med AccurioPro Label Impose kan du identifiera ytterligare separationer (stansningslinjer, spotlackering, folie och liknande) och exportera dessa till PDF för att skapa stansningsverktyg och möjliggöra extra dekorationer på etiketter. 

Hämta produktbroschyren nu för att få all information.

Broschyr AccurioPro Label Impose
AccurioPro Label Impose image datasheet thumbnail