Leasing av skrivare där allt ingår


- Fast månadspris inklusive service och support
- Pålitlig service
- Hög säkerhetsnivå

LEASA SKRIVARE HÄR

FÖRDELAR MED LEASING AV SKRIVARE


När du väljer att leasa eller hyra skrivare betalar du ett fast månadspris för de leasade maskinerna. Leasingavtalet kan variera i längd och vid behov innehålla andra delar i avtalet än själva skrivaren. Att leasa en skrivare kan vara en fördel för dig om du vill vara säker på att ha den bästa tekniken och flexibiliteten att ändra ditt leasingavtal om dina behov förändras. Dessutom slipper du det större kapitalåtagande som normalt krävs för att köpa en skrivare. När du väljer att leasa en skrivare från Konica Minolta kan du räkna med att få en affärspartner som ger dig råd om de bästa utskriftslösningarna. Vi lyssnar och hittar det bästa leasingavtalet som matchar dina behov, så att du inte saknar något för att maximera produktiviteten för dina anställda. Vi har ett stort team av experter redo att hjälpa och ge dig råd för att få den bästa lösningen för just din arbetsplats. Vi förstår att det är en viktig del av ditt arbetsflöde att ha en skrivare som ger en positiv upplevelse med många möjligheter snarare än begränsningar. Leasa en skrivare från Konica Minolta idag.

 


Större ekonomisk frihet och likviditet utan stor kapitalbindning

Inga oförutsedda kostnader. Du vet vad du betalar per månad

Du har inga underhållskostnader

Vi underhåller och servar din skrivare under avtalsperioden

Leasing av skrivare ger dig skattefördelar

Uppgradera till den senaste maskinen under/efter leasingperioden*
* Efter överenskommelse i leasingavtalet.

Du kan vara helt trygg när du leasar en printer från Konica Minolta. All service ingår i ditt leasingavtal - reparationer, toner, byte av delar mm. Är du extra upptagen under en period har du fördelen att du kan utöka avtalet med en extra skrivare i ditt leasingavtal, så att du inte behöver begränsas och kan möta efterfrågan. Att leasa en skrivare kan därför vara en stor fördel om du upplever en ökande efterfrågan och växer som företag. Att leasa en skrivare är med andra ord den idealiska lösningen för dig som vill ha ett fast avtal med en fast månadskostnad, där alla typer av tjänster ingår, så att det inte blir några oförutsedda utgifter. Hyr en skrivare idag för att öka din produktivitet och ditt värdeskapande arbete.


 

PRISBELÖNTA LÖSNINGAR

Keypoint Intelligence – världens ledande oberoende leverantör av testtjänster och analytisk information till dokumentavbildningsindustrin – säger: "Konica Minolta has skillfully crafted an A3 portfolio that is extremely reliable and easy to use, from top to bottom."
 

SERVICE OCH SUPPORT

Att leasa och hyra en skrivare hos Konica Minolta går hand i hand med bra service. Du får alltid personlig service i avtalet tillsammans med ditt leasing. Vi har kontor i alla 4 nordiska länder och kan hjälpa dig på ditt lokala språk. Med över 170 servicetekniker och supportpersonal är vi utrustade för att hjälpa dig via telefon, mail och direkt på din arbetsplats. Att skicka efter en tekniker, servicebesiktning, reparation och kontinuerligt byte av toner ingår i avtalet tillsammans med din leasing och uthyrning av skrivaren. 
 

 • Stor expertis baserad på över 90 000 installationer i Norden
 • 170 service- och supportmedarbetare i Norden
 • 99 % drifttid
 • 88 % first time fix rate med tekniker

PROFESSIONELL LEASING AV KOPIERINGSMASKIN

 • Rådgivning för att hitta rätt utskriftslösning
 • Leverans och installation av din kopiator/skrivare
 • Självbetjäningsportal för hantering av support och service
 • 20 000 utskrifter ingår (10 000 färg, 10 000 svart)
 • Att beställa en servicetekniker ingår i serviceavtalet
 • Servicebesiktning, reparation och löpande byte av toner
 • Automatisk räkning och leverans av toner

LÄS MER OM SKRIVARE FÖR FÖRETAG

Hög användarvänlighet
Konica Minoltas kopiatorer är extremt användarvänliga. De har en stor pekskärm – precis som på en smartphone eller surfplatta, vilket gör dem lätta att använda.


Mobile Printing
Mobile Printing stödjer produktiviteten på arbetsplatsen. Det gör att du snabbt kan koppla upp dig till den valda skrivaren, och en stund senare har du din utskrift i handen.

Miljöfördelar
Med våra miljöinställningar belastar du miljön mindre och sparar samtidigt pengar. Våra kopiatorer kan till exempel minska din strömförbrukning.

Hög säkerhetsnivå
bizhub i-serien är ett populärt sortiment av kopiatorer som också följer den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR). Dokument, data och företagsinformation skyddas. 

Effektiv scanning och dokumentsökning
bizhub i-serien gör det enkelt att skanna dokument från dina kopiatorer direkt till din e-post och till sökbara PDF-filer. Optisk teckenigenkänning innebär att du kan söka efter text och/eller meningar i en PDF-fil och snabbt kopiera text till andra program.

En effektivare arbetsplats
Vi kopplar samman människor, utrymmen och teknologier och låter dig fokusera på ditt företag. Konica Minoltas skrivare frigör tid för dina anställdas kärnuppgifter.

LEASING AV SKRIVARE FÖR FRAMTIDENS ARBETSPLATS

Våra utskriftslösningar är designade för att stödja produktiviteten i företag, så att anställda kan fokusera på sina värdeskapande kärnuppgifter. Skrivare från Konica Minolta gör det möjligt att scanna, kopiera, skriva ut, häfta, vika och mycket mer. Vi tänker på framtiden och ger dig råd på vägen till framtidens arbetsplats.
 
Skrivarens intuitiva pekskärm gör driften enkel och säker. Som en del av Konica Minoltas innovation och utveckling har bizhub-i kontorsskrivare miljöinställningar som gör att du kan spara på din ström och tonerförbrukning. Vi arbetar ständigt med att leverera lösningar som ger dig en fördel på framtidens marknad. Vi strävar efter att ständigt förbättra din upplevelse av din skrivare så att du får den senaste tekniken och en personlig service i ditt leasingavtal. 

LEASING AV KOPIATORER

VARFÖR BÖR DU LEASA EN KONTORSSKRIVARE?

Genom att leasa en kontorsskrivare eller kopiator från Konica Minolta får du en heltäckande service som ingår i avtalet - utan oförutsedda kostnader. Dessutom får du snabb svarstid för service från interna tekniker - service, reparationer, byte av delar mm ingår i leasingavtalet. Därtill kan du enligt överenskommelse uppgradera dina maskiner till den senaste tekniken under eller efter leasingperiodens slut. På så sätt har du alltid den senaste innovationen inom utskriftsteknik och printer leasing. 
Med ett leasingavtal från Konica Minolta får du en sammanhängande utskriftslösning utan begränsningar i ditt arbetsflöde, så att du kan fokusera på de värdeskapande kärnuppgifterna. Du kan därför njuta av samma alternativ, oavsett var eller när du vill skriva ut. Du kan använda din telefon för att skriva ut eller scanna och ladda upp dokument till sökbara PDF-filer när du är på språng. 


Vi följer din förbrukning när du leasar en skrivare så att du själv kan se din användning och få råd om den bästa lösningen för dina behov. Vid leasing av skrivare och kopiator från Konica Minolta får du en maskin som är anpassad efter dina behov, så att du får de funktioner i din skrivare som du önskar. Vi ger dig råd och upprättar ett skräddarsytt leasingavtal så att du får rätt utskriftslösning som optimerar ditt arbetsflöde och produktivitet. 
Konica Minolta leasing av skrivare är därför den perfekta lösningen för dig som inte vill göra en större investering av kapital och som vill undvika oförutsedda kostnader. Leasing av kopiatorer är ett kostnadseffektivt sätt att förbättra produktiviteten och sparar både tid och pengar samt undviker krångel på arbetsplatsen. Använd konfiguratorn och låt vårt team av experter för att anpassa rätt utskriftslösning för dig, så att du kan optimera ditt arbetsflöde, undvika frustrationer och minska kostnaderna på ditt kontor. 

LEASING AV KOPIATORER