Gör bytet till inkjet

rethink creativity

 

Visste du att värdet på inkjettryck förväntas öka med över 53 % under de kommande fem åren?


Smithers rapporten ”Future of Digital vs Offset Printing to 2024” visar att inkjettryck globalt förväntas skjuta i höjden från 41 miljarder € till 118,3 miljarder dollar under en femårsperiod fram till år 2024.

Det var denna enorma marknadspotential som låg bakom vårt beslut att lansera AccurioJet KM-1, arkmatad B2+ UV LED-inkjetpress år 2016.

Tryckpressen Konica Minolta AccurioJet KM-1e (evolution) lanserades sommaren 2020. Den kommer att bidra med att driva på utvecklingen av växlingen från offsettryck till digitaltryck. Den har enastående tryckkvalitet, hög produktionstillförlitlighet och kan anpassas till att inkluderas i avancerade arbetsflöden.

 

Överbrygga gapet mellan offset och digital

Globalt kommer värdet för inkjettryck att öka med 53 % på fem år fram till 2024. AccurioJet KM-1-volymerna hos våra europeiska kunder växer i något snabbare takt. Ta reda på mer om hur bläckstråleutskrifter driver på tillväxten med vår praktiska infografik.

HÄMTA INFOGRAFIK

AccurioJet KM-1e B2+-pressen uppfyller alla krav

Rehms Druck, tidigare ett traditionellt offsettryckeri, har framgångsrikt transformerats till digital produktion: ”AccurioJet KM-1 är som en schweizisk armékniv eftersom den har så många användningsområden. "Den checkar av alla punkter och kan användas för alla typer av substrat utan att behöva särskild ytbehandling", berättar Daniel Baier, Verkställande Direktör.

PRODUKTBROSCHYR

Vår senaste digitala UV-inkjetpress kombinerar tryckmediet och stabiliteten hos offsetpressar med fördelarna från den senaste digitala tekniken. Nyttja fördelarna av den fantastiska mediaflexibiliteten och "noll jobbförberedelse" för variabeltryck och produktion på det utökade B2-formatet.

PRODUKTINFORMATION

Titta närmare på funktioner och specifikationer i AccurioJet KM-1e genom att besöka respektive produktsida. Ökad lönsamhet, större flexibilitet, utökad produktivitet och nya intäktsflöden som hjälper dig att bygga upp din verksamhet med Konica Minoltas flaggskepp för digital inkjet.

BOKA EN VIRTUELL DEMONSTRATION

Utforska vårt splitternya Virtual Showroom – precis som IRL men i hemmets eller kontorets trygga vrå. Full av interaktiva funktioner utan att behöva ladda ner någon programvara, kommer du att få en personlig demonstration med fokus på de viktigaste funktionerna och applikationerna i AccurioJet KM-1e.

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret, så kontaktar vi dig!